Παρασκευή 17 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ και εμπιστοσύνη στο δίκιο του λαού

Δημήτρης Κουτσούμπας: Υπάρχει διέξοδος για το λαό. Αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ενωση με μονομερή διαγραφή του χρέους και των μνημονίων, με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, επιστημονικό πανεθνικό σχεδιασμό, εργατικό λαϊκό έλεγχο για να ικανοποιηθούν οι διευρυμένες λαϊκές ανάγκες, να προωθηθεί η αμοιβαία επωφελής ισότιμη συνεργασία με άλλες χώρες

MotionTeam

  • Μπορούμε να καθυστερήσουμε επώδυνα αντιλαϊκά μέτρα, να φρενάρουμε άλλα, κυρίως μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για ριζικές αλλαγές αύριο. Να τα ανατρέψουμε υπέρ του λαού.
  • Δεν φτάνουν σήμερα μόνο συνθήματα όπως «με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας». Απαιτείται να διαμορφωθεί ενιαία αντίληψη μέσα στο εργατικό λαϊκό κίνημα για το δρόμο επίλυσης των προβλημάτων.
  • Η τρικομματική κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζουν ως «ρεαλισμό» την υποχώρηση και την ενσωμάτωση στις απαιτήσεις της μεγάλης καπιταλιστικής εργοδοσίας.
  • Κόντρα στην οικονομική καπιταλιστική κρίση και τις χωρίς τέλος θυσίες για το λαό, στους κινδύνους πολεμικής εμπλοκής της χώρας μας, υπάρχει λύση σε όφελος της εργατικής τάξης, του λαού και της νεολαίας. Συμπόρευση με το ΚΚΕ και Λαϊκή Συμμαχία για να αλλάξει τάξη στην εξουσία.

MotionTeam


ΣΕΛ.  8   -   10

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ