Σάββατο 18 Μάη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Σήμερα η συγκέντρωση - συναυλία στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης»

Στις 8 μ.μ. στο χώρο του πάρκου, με ομιλητή τον Θ. Χιώνη, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ. Συναυλία από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη»

Συγκέντρωση - συναυλία για την υπεράσπιση του πάρκου «Αντ. Τρίτσης» διοργανώνουν απόψε στις 8 μ.μ. ο Δυτικός Τομέας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ. Ομιλητής θα είναι ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης. Η εκδήλωση, που θα γίνει στο χώρο του πάρκου (δίπλα στο σιντριβάνι), περιλαμβάνει συναυλία από το μουσικό συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

Το πάρκο είναι πνεύμονας πρασίνου για την ίδια μας τη ζωή, με αγώνα το κρατάμε ανοιχτό για το λαό και κλειστό στην υποβάθμιση και στους επιχειρηματίες. Αυτό δηλώνουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ μέσα από τη σημερινή εκδήλωση, όπως και μέσα από τις πολύμορφες πρωτοβουλίες που χρόνια τώρα αναπτύσσουν στην κατεύθυνση αυτή. Καλώντας το λαό της δυτικής Αθήνας, τους νέους, τους εργαζόμενους, τις γυναίκες, όλους, να περιφρουρήσουν το δημόσιο δωρεάν χαρακτήρα του, να διεκδικήσουν αγωνιστικά να τους αποδοθεί το πάρκο με ελεύθερη και δωρεάν χρήση ως χώρος πολιτισμού, αθλητισμού και αναψυχής, κάλυψης των αναγκών τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ