Τρίτη 21 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΒΑΖΟΥΡΑ ΒΟΥΛΑ
ΒΑΖΟΥΡΑ ΒΟΥΛΑ
φωτό 1

Συγκλονισμένος από τον πρόωρο και αδόκητο θάνατο του σ. ΚΩΣΤΑ ΛΙΑΠΑΤΗ που έδωσε όλο του το είναι για την υπεράσπιση της εργατικής τάξης και το συμφέρον της προσφέρω, στη μνήμη του, 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Περισσού.

Γιάννης Παυλίδης

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΦΤΗ που έφυγε αναπάντεχα από κοντά μας στα 33 του χρόνια, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 120 ευρώ, μέσω ΚΝΕ Αγ. Βαρβάρας.

Οι σύντροφοι και φίλοι

***

Η Αντωνία Χόλμπα, μέσω της ΚΟ Πτολεμαΐδας του ΚΚΕ, προσφέρει 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», στη μνήμη των γονιών της: ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΟΛΜΠΑ και ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΧΟΛΜΠΑ. Επίσης, στη μνήμη όλων εκείνων που αγωνίστηκαν για την κατάκτηση της κοινωνικής ασφάλισης και του εφάπαξ.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΖΟΥΡΑ και στη μνήμη της συντρόφισσας της ζωής του ΒΟΥΛΑΣ ΒΑΖΟΥΡΑ, προσφέρω αντί στεφανιού, μέσω ΚΟΒ Θησείου 20 ευρώ ως ενίσχυση στο Κόμμα μας το ΚΚΕ.

Η νύφη τους Ρηνούλα Βαζούρα

***

Φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΛΙΟΥΣΗ, με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής, προσφέρουμε στην ΚΟ Ταύρου το ποσό των 180 ευρώ.

Η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

φωτο 1

Στη μνήμη του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ που εκτελέστηκε το 1944 μαζί με άλλους, περίπου, 400 στο Τρίπου Κορίνθου, η κόρη του Μαρία προσφέρει 60 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Συγγενείς και φίλοι της ΣΟΦΙΑΣ ΣΦΑΝΤΟΥ, που έφυγε από κοντά μας στις 23/4/2013, προσφέρουν, αντί στεφάνων, το ποσό των 540 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά

***

Ο σ. Δελής Αργύρης προσφέρει 500 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΤΟ Αρκαδίας, προς τιμήν του 19ου Συνεδρίου και στη μνήμη της αγωνίστριας της ΕΠΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΘΑΝΟΥΚΟΥ (Μπέμπας).


ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΠΑΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΠΑΤΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ

ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΣΦΑΝΤΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΣΦΑΝΤΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ