Τετάρτη 22 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΦΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΦΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
φωτό 2

Στις 22 Μάη 2013, με τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη δολοφονία του αγαπημένου μας πατέρα και παππού, αγωνιστή και μάρτυρα της ειρήνης, ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

Στις 22 Μάη 2013, με τη συμπλήρωση 8 χρόνων από το «φευγιό» του καπετάνιου μας, συντρόφου ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, επίτιμου προέδρου του ΚΚΕ, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, το τιμημένο ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ταξιάρχη.

Γιώργος και Δέσποινα Λαμπράκη

Ο εγγονός, Γρηγόρης Λαμπράκης

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ, που κηδεύτηκε την Κυριακή 19 Μάη, αγωνιστές από τα Πάκια Λακωνίας προσφέρουν στην Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ 150 ευρώ για τις ανάγκες του Κόμματος.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αδελφού μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, Αντιστασιακού αγωνιστή που έφυγε από τη ζωή στις 26/4/2013, προσφέρω 50 ευρώ για το ΚΚΕ και 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Η αδελφή του, Ρίτα Κουλούρη

***

ΦΩΤΟ (2)

Στη μνήμη των αγαπημένων μου γονιών ΤΑΣΙΑΣ, που «έφυγε» στις 27 Απρίλη προ ετών, και ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» στις 17 Αυγούστου 2006, προσφέρω 20 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ.

Πάντα θα σας θυμάμαι

η κόρη σας, Ευαγγελία

***

Στη μνήμη του μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΑΝΤΖΗ, που έφυγε από τη ζωή στις 31 Μάρτη 2013, προσφέρουμε στην ΚΟ Πρεβέζης το ποσό των 400 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ωρωπού. Γεννήθηκε το Μάρτη του 1924 στο Παλιορόφορο Πρεβέζης. Το 1942 έγινε μέλος του ΚΚΕ και οργανώθηκε στο ΕΑΜ. ΕΠΟΝίτης από το 1943 και υπαξιωματικός του ΕΛΑΣ. Μετά τη Βάρκιζα κυνηγήθηκε. Στα χρόνια της παρανομίας έδρασε μέσα από την ΕΔΑ. Και από το 1974 συνέβαλε στη συγκρότηση των κομματικών οργανώσεων. Στις προσπάθειες να αλωθεί το Κόμμα από τον οπορτουνισμό (το '68 και το '91), κράτησε ανυποχώρητη στάση, υπερασπίστηκε το μαρξιστικό λενινιστικό χαρακτήρα του Κόμματος, στο οποίο έμεινε πιστός ως το τέλος.

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
Η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, λοιποί συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι

***

φωτό

Στη μνήμη του πατέρα μας, ΦΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, κομμουνιστή δικηγόρου, λογοτέχνη, προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που «έφυγε» 11 χρόνια τώρα, στις 24/5/2002 αλλά για μας θα είναι πάντα δίπλα μας, στην κόκκινη σημαία, ένα συμβολικό ποσό 50 ευρώ για τον «Ριζοσπάστη», μέσω ΤΟ Πειραιά.

Νίκος και Κώστας Κωνσταντινίδης


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ