Σάββατο 1 Ιούνη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Σάντος κατά πλέι οφ

Για μια ακόμη φορά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ανδρών Φερνάντο Σάντος έδειξε την αντίθεσή του στη διοργάνωση των πλέι οφ στη Super League με αφορμή και τον επερχόμενο αγώνα της ομάδας κόντρα στη Λιθουανία (Βίλνιους 7/6) για τον προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2014. Ο Πορτογάλος τεχνικός επανέλαβε πως «είναι έγκλημα να κάνεις πλέι οφ μετά από μία τόσο κουραστική χρονιά. Μέσα σε σύντομο διάστημα οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δίνουν έξι ματς μέσα σε λίγες μέρες. Εχω δει τα ματς των πλέι οφ και έχω διαπιστώσει πως στο β' ημίχρονο οι παίκτες είναι γεμάτοι κράμπες και δεν μπορούν να κουνηθούν μέσα στο γήπεδο»...

Οσον αφορά τον κρίσιμο αγώνα με τους Λιθουανούς τόνισε: «Εμείς θέλουμε στο τέλος του ματς να κερδίσουμε. Δεν θα περιμένουμε, θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Το μοναδικό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε καλύτεροι, πιο γρήγοροι, πιο οργανωμένοι από τον αντίπαλό μας. Αν τα έχουμε αυτά, θα έρθει η νίκη, με λιγότερες ή περισσότερες δυσκολίες».

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου, πρόσθεσε (μεταξύ άλλων) επίσης ότι περιμένει «αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές για το κακό αποτέλεσμα με τη Βοσνία. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για να μπορέσουμε να φέρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο πως είμαστε καλύτεροι, ανεξάρτητα από το ranking ή το τι πιστεύουμε εμείς για την αξία της Λιθουανίας».

Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Σπυρόπουλος, ενώ επέστρεψε ο Νίνης. Οι 21 επιλεχθέντες είναι: Καρνέζης, Σηφάκης (Τερματοφύλακες), Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Χολέμπας (Αμυντικοί), Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Κονέ, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος (Μέσοι), Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου, Σαμαράς και Γκέκας (Επιθετικοί).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ