Τρίτη 4 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Εκδήλωση, με θέμα: «Αριστερή κυβέρνηση και φιλολαϊκή διέξοδος. Λύση ή ουτοπία;», διοργανώνουν οι ΟΒ Αρχιτεκτόνων και Χωροτακτών Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, σήμερα Τρίτη, στις 4 μ.μ., στην αίθουσα 106, στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ. Θα μιλήσει η Α. Χαρχαρίδου, στέλεχος του ΚΚΕ.

Εκδήλωση για την παρουσίαση της 2ης μπροσούρας του ΚΣ της ΚΝΕ για τη σοσιαλιστική εξουσία, οργανώνουν οι ΟΒ ΣΤΕΦ -ΣΔΟ του ΤΕΙ Κοζάνης, αύριο Τετάρτη, στις 4.30 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο του ΤΕΙ.

Φοιτητικό Φεστιβάλ στην Καβάλα

Την Πέμπτη, 6 Ιούνη, ξεκινούν οι εκδηλώσεις του φοιτητικού φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Καβάλα, με σύνθημα «Αλλαξε τον κόσμο, το 'χει ανάγκη» και επικεντρώνονται στις πολιτικές εξελίξεις, τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις θέσεις του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Πέμπτη 6/6 και Παρασκευή 7/6 Τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 αφιερωμένο ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Τρίτη 11/6, από τις 6 μ.μ., στο ανοιχτό αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καβάλας: Βιντεοπροβολές για τον αντικομμουνισμό στα ΑΕΙ. Ενημέρωση για το 22ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ. Παρουσίαση της συλλογής κειμένων του Β. Ι. Λένιν «Για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση», από την Σούλα Βλησίδου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ. Κρητικό γλέντι με το Σύλλογο Κρητών ΤΕΙ Καβάλας. Ρεμπέτικο Γλέντι με τον Κώστα Λιούμπα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ