Σάββατο 8 Ιούνη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) ΚΑΤΗΜΕΡΤΖΗ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) ΚΑΤΗΜΕΡΤΖΗ
φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου μας ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΡΟΒΕΛΕΓΓΙΟΥ, που «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι στις 21 Μάη 2013, προσφέρουμε 50 ευρώ ενίσχυση στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων.

Λούλα - Σοφοκλής

***

φωτό

Στη μνήμη της κόρης μας ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΜΕΤΑΞΑ - ΚΑΤΗΜΕΡΤΖΗ που πέρασαν 6 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε για ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδώνας - Κιλικιανών Κοκκινιάς.

Μιλτιάδης και Βάσω Κατημερτζή

***

φωτό

Η σ. ΔΑΦΝΗ ΜΑΝΤΖΑΝΙΔΗ «έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία 79 χρόνων και κηδεύτηκε στο χωριό της Μασοβούνι Ζαγορίου στις 7/5/2013. Η συντρόφισσα εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ και του ΔΣΕ σε πολύ νεαρή ηλικία, με χρέωση στο λόχο Πωγωνίου - τμήμα του ΔΣΕ - που παρέμενε στην περιοχή για να κάνει αντιπερισπασμό στον αντίπαλο. Το 1949 πέρασε μαζί με τους συντρόφους της μαχητές του ΔΣΕ στην Αλβανία και από εκεί στην Τασκένδη της Σοβιετικής Ενωσης ως πολιτικός πρόσφυγας. Εκεί σπούδασε μαιευτική και παντρεύτηκε τον σ. Τριαντάφυλλο Μαντζανίδη (που «έφυγε» από τη ζωή πριν τρεις περίπου μήνες). Μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της και παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, στάθηκε ΟΡΘΙΑ ως μέλος του ΚΚΕ, πιστή στις αρχές και την ιδεολογία του Κόμματος.

Στη μνήμη της μητέρας τους, τα παιδιά της πρόσφεραν στο Κόμμα 50 ευρώ, μέσω της ΚΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ.


ΠΡΟΒΕΛΕΓΓΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΠΡΟΒΕΛΕΓΓΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΔΑΦΝΗ ΜΑΝΤΖΑΝΙΔΗ
ΔΑΦΝΗ ΜΑΝΤΖΑΝΙΔΗ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ