Σάββατο 8 Ιούνη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Στην τελική ευθεία για τα συλλαλητήρια στις 12 Ιούνη

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ για την προετοιμασία των κινητοποιήσεων της Τετάρτης 12 Ιούνη, ημέρα πανελλαδικής δράσης για το ασφαλιστικό, ενώ μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί αγωνιστικές δράσεις σε περισσότερες από 20 πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα και όπως επισημαίνει η Πανελλαδική Γραμματεία συνεχώς καταφθάνουν στα γραφεία της και νέες συμμετοχές. Στην ΑΘΗΝΑ η συγκέντρωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κάνιγγος.

Την ίδια μέρα το πρωί θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στα τοπικά γραφεία του ΟΑΕΕ στις παρακάτω πόλεις: Αγρίνιο, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Γιάννενα, Δράμα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Καλαμάτα, Κεφαλονιά, Κοζάνη, Κόρινθος, Λάρισα, Ξάνθη, Πάτρα, Ρόδος, Τρίκαλα, Χανιά. Στην Καρδίτσα η συγκέντρωση θα γίνει την Πέμπτη 13 Ιούνη στα γραφεία του ΟΑΕΕ».

  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 12 Ιούνη, στις 8.30 το πρωί έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ (Εγνατίας 66) στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει η τοπική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ. Την ίδια μέρα, στην Κατερίνη, η ΠΑΣΕΒΕ προγραμματίζει συγκέντρωση στις 10 το πρωί στα πολυιατρεία του ΕΟΟΠΠΥ (πρώην ΙΚΑ). Η Γραμματεία Καβάλας της ΠΑΣΕΒΕ οργανώνει κινητοποίηση την Τετάρτη 12 Ιούνη στις 8 π.μ., στα γραφεία του ΟΑΕΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ