Τρίτη 18 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
Επανασύνδεση νερού και ρεύματος σε άνεργες οικογένειες

Την επανασύνδεση του νερού και του ρεύματος σε δύο άνεργες οικογένειες οικοδόμων απαίτησε και κατάφερε αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Μεσσηνίας κατά τη διάρκεια παρέμβασης στα γραφεία της ΔΕΗ και της ΔΕΥΑ στην Καλαμάτα.

Και στις δύο περιπτώσεις η επανασύνδεση έγινε άμεσα αφού προηγήθηκε ευνοϊκός διακανονισμός για την αποπληρωμή των λογαριασμών. Μάλιστα στην παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε η αντιπροσωπεία στη διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, συμμετείχε και το ταξικό σωματείο των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ.

Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Οικοδόμων, μεταξύ άλλων, σημειώνει: «Αυτές οι πρώτες νίκες αποδεικνύουν ότι στις δύσκολες μέρες που περνάμε εμείς και οι οικογένειες μας ο μόνος δρόμος είναι η οργανωμένη πάλη και αλληλεγγύη μέσα από το συνδικάτο μας. Το σύνθημά μας είναι: "Κανένας μόνος του! Ολοι για έναν και ένας για όλους". Η Επιτροπή Ανέργων Οικοδόμων θα δέχεται άνεργους οικοδόμους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με χρέη, χαράτσια, πλειστηριασμούς κλπ, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 6 έως τις 8, στα γραφεία του Συνδικάτου (Εργατικό Κέντρο, 1ος όροφος)».

  • Την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε συνταξιούχο με σοβαρά προβλήματα υγείας και κανένα εισόδημα πέτυχε η Λαϊκή Επιτροπή Ξάνθης. Ο συνταξιούχος εδώ και 3 χρόνια περιμένει να πάρει τη σύνταξή του και μόλις στα τέλη Μάη ειδοποιήθηκε ότι θα αρχίσει να του καταβάλλεται το επόμενο διάστημα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ