Κυριακή 7 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αύριο στάση εργασίας και συγκέντρωση στην Κλαυθμώνος

«Καμιά αναμονή! Ούτε βήμα πίσω από το αίτημα: Σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους».

Με αυτό το σύνθημα το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου σε μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει για αύριο Δευτέρα 8 Ιούλη από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη της βάρδιας και στη συγκέντρωση στη 1 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενάντια στις απολύσεις μόνιμων και συμβασιούχων και τις ιδιωτικοποιήσεις και πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Β. Σοφίας).

  • Επίσης αύριο, Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στο ΙΓΜΕ προχωρούν σε απεργιακή κινητοποίηση και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΥΠΕΚΑ, στις 12 το μεσημέρι, ενάντια στη συρρίκνωση και απαξίωση του Ινστιτούτου. Καλούν Συνδικάτα και Επιστημονικούς φορείς να στηρίξουν τον αγώνα τους.
  • Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους 120 εργαζόμενους της ΦΗΜΗ ΠΑΚ, που είναι απλήρωτοι και στο «δρόμο», διοργανώνουν η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων και η Σωματειακή Επιτροπή εργαζομένων της ΦΗΜΗ ΠΑΚ, την Τρίτη 9 Ιούλη στις 7 μ.μ. Η εργοδοσία της ΦΗΜΗ ΠΑΚ, στις 18 Ιούνη, έβαλε αιφνιδιαστικά λουκέτο στο εργοστάσιο, χωρίς καμιά προειδοποίηση, ενώ ταυτόχρονα χρωστά και δεδουλευμένα 9 μηνών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ