Τρίτη 9 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα άλλα κόμματα

Για «ανθρωποθυσίες στο βωμό του μνημονίου» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση, κρύβοντας πως τα δικαιώματα του λαού θυσιάζονται στο βωμό των μονοπωλίων και κοροϊδεύοντας πως είναι δυνατή στο πλαίσιο της εξουσίας τους η εφαρμογή μιας άλλης, τάχα φιλολαϊκής πολιτικής. Σε σχετική του ανακοίνωση χαρακτηρίζει τα νέα μέτρα απόδειξη «της παταγώδους αποτυχίας του μνημονιακού προγράμματος», διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα αφού ο στόχος των μνημονίων ήταν ακριβώς οι σαρωτικές ανατροπές που βιώνει ο λαός ως συνέπεια της υλοποίησης των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων.

Για «δογματική επιμονή» της τρόικας στην «εφαρμογή των λανθασμένων στοιχείων του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής» κάνει λόγο η ΔΗΜΑΡ, σιγοντάροντας με τη σειρά της τον λαϊκό αποπροσανατολισμό ως προς τους λόγους για τους οποίους εφαρμόζεται η συγκεκριμένη πολιτική.

Η δήθεν κριτική των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην εφαρμοζόμενη πολιτική περιορίζεται στην ...κακοδιαχείριση και στο ότι ...«η Siemens και ο Χριστοφοράκος κυβερνούν σήμερα με τους εκβιαζόμενους κυβερνητικούς εταίρους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ