Σάββατο 13 Ιούλη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Θερινό σινεμά για νέους άνεργους και νέα ζευγάρια

Μια πρωτότυπη και αξιόλογη πρωτοβουλία ξεκίνησε από χτες ο Εργατικός Τομέας Αχαΐας της ΚΝΕ: Οργανώνει βραδιές θερινού σινεμά για νέους άνεργους και νέα ζευγάρια!

Οι εκδηλώσεις γίνονται στο πλαίσιο του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και οι προβολές γίνονται στο Λαϊκό Δημοτικό Θέατρο. Με μεράκι και συλλογική δουλειά τα μέλη της ΚΝΕ συνέβαλαν στις εργασίες του Οργανισμού Πολιτισμού για αποκατάσταση του χώρου που από χθες άνοιξε και υποδέχτηκε τους πρώτους «σινεφίλ».

Η ΚΝΕ απηύθυνε κάλεσμα, ειδικά σε νέους ανέργους και νέα ζευγάρια γι' αυτές τις εκδηλώσεις, σημειώνοντας: «Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καταλαβαίνει απόλυτα το άγχος και την αγωνία σου να σταθείς με αξιοπρέπεια στη ζωή σου, να μεγαλώσεις τα παιδιά σου, να ζήσεις σαν άνθρωπος. Και εμείς σαν και 'σένα ζούμε. Ψηλά το κεφάλι! Χρειάζεται οργανωμένος και συλλογικός αγώνας και αλληλεγγύη - κανένας μόνος του απέναντι στην κρίση. Θέλουμε η πρωτοβουλία μας αυτή να είναι μια καλή ευκαιρία για πρόσβαση στον πολιτισμό και την ψυχαγωγία και να αποτελέσει μια αφορμή να έρθεις σε πρώτη επαφή με αυτό που λέει και παλεύει το ΚΚΕ και η ΚΝΕ».

Οι προβολές ξεκινούν στις 9 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα των προβολών άρχισε χτες με την ταινία «Ημερολόγια μοτοσυκλέτας» του Βάλτερ Σάλες και οι επόμενες προβολές είναι προγραμματισμένες ως εξής:

Δευτέρα 15 Ιούλη: «Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι» (1980), του Θόδωρου Μαραγκού, με τους Θανάση Βέγγο, Αννα Μαντζουράνη, Ηλία Λογοθέτη, Κώστα Τσάκωνα.

Τετάρτη 17 Ιούλη παιδική βραδιά με την ταινία«Ψηλά στον ουρανό» (2009) με τους Πίτερ Ντόκτερ, Κρίστοφερ Πλάμερ.

Παρασκευή 19 Ιούλη: «Καληνύχτα και καλή τύχη» (2005), του Τζορτζ Κλούνεϊ, με τους Ντέιβιντ Στράδερν, Τζορτζ Κλούνεϊ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Πατρίσια Κλάρκσον.

Δευτέρα 22 Ιούλη: «Μαθήματα Αμερικάνικης Ιστορίας» (1998), του Tony Kaye, με τους Edward Norton, Edward Furlong, Beverly D'Angelo.

Τετάρτη 24 Ιούλη:«Οι αντάρτες του Μπρόντγουεϊ» (1999), του Tim Robbins, με τους Hank Azaria, Ruben Blades, Joan Cusack.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ