Παρασκευή 19 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις

Πλήθος εκδηλώσεων κάνουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ αυτήν την περίοδο, στο πλαίσιο του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Συγκεκριμένα:

  • Διήμερο εκδηλώσεων που ξεκίνησε από χτες και ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή διοργανώνει η ΚΝΕ στην εργατική συνοικία Δέλτα της Χαλκίδας. Σήμερα στις 8 μ.μ. θα γίνει ομιλία για την ανεργία και θα ακολουθήσει λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι.
  • Συνεχίζονται οι βραδιές θερινού σινεμά για νέους άνεργους και νέα ζευγάρια που διοργανώνει ο Εργατικός Τομέας Αχαΐας της ΚΝΕ, με ελεύθερη είσοδο, στο Λαϊκό Δημοτικό Θέατρο της Πάτρας. Σήμερα Παρασκευή, στις 9 μ.μ., προβάλλεται η ταινία «Καληνύχτα και καλή τύχη» (2005), του Τζορτζ Κλούνεϊ, με τους Ντέιβιντ Στράδερν, Τζορτζ Κλούνεϊ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Πατρίσια Κλάρκσον. Υπόθεση: Το 1953, σε μια περίοδο αντικομμουνιστικής υστερίας, ο τηλεοπτικός ρεπόρτερ του CBS Εντουαρντ Μόροου και ο παραγωγός του Φρεντ Φρέντλι, διακινδυνεύουν την καριέρα τους επιτιθέμενοι κατά του γερουσιαστή Μακάρθι και των ανακριτικών μεθόδων του εναντίον όσων κατηγορούνται ως δήθεν πράκτορες της Μόσχας (93').
  • Εργατικό Φεστιβάλ κάνουν οι Οργανώσεις Καβάλας της ΚΝΕ την Κυριακή 21/7, στις 7 μ.μ., στα Ποταμούδια (στο δημοτικό σχολείο), με δραστηριότητες για παιδιά με τίτλο «Παίζουμε, δημιουργούμε, λέμε παραμύθια», ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις, την ανεργία, την ταξική αλληλεγγύη και λαϊκό γλέντι.
  • Οι Τομεακές Οργανώσεις Αχαΐας της ΚΝΕ διοργανώνουν προφεστιβαλική εκδήλωση στο Αίγιο, την Παρασκευή 26 Ιούλη στην πλατεία παραλίας Αιγίου. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη, θεατρικό από τη μαθητική ΟΒ ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό, συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα με θέμα «4+1 τραγούδια ενάντια στο φασισμό», παράσταση Καραγκιόζη, διαγωνισμό γκράφιτι ενάντια στο φασισμό, επιτραπέζια παιχνίδια, σκάκι, πινγκ πονγκ και λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα της ΚΝΕ.
  • Προβολές ταινιών σε πλατείες της Χαλκίδας οργανώνει η ΚΝΕ: Στις 31 Ιούλη στην πλατεία Αγίου Ταξιάρχη στις 9 μ.μ. η ταινία «Modern times». Στις 7 Αυγούστου, στην πλατεία Αγίας Μαρίνας, στις 9 μ.μ., η ταινία «Θανάση σφίξε και άλλο το ζωνάρι». Στις 21 Αυγούστου, στην πλατεία Αγίου Ταξιάρχη, στις 9 μ.μ., η ταινία «Είμαι η Κούβα».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ