Σάββατο 20 Ιούλη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Υπέγραψε στον ΠΑΟ ο Νάνο

Παίκτης του Παναθηναϊκού και με τη βούλα είναι ο Νάνο, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας αφου ο 29χρονος Ισπανός αριστερός μπακ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Ο παίκτης που είχε μείνει ελευθερος από την Πονφεραντίνα, ομάδα στη β' κατηγορία της Ισπανίας, αποτελεί το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μετά του Εμίρ Μπαϊράμι, Μάρκους Μπεργκ, Μέντες ντα Σίλβα και Γιώργο Κουτρουμπή.

  • Στην επιλογή του Ολυμπιακού Σταδίου κατέληξαν οι ιθύνοντες της νεοφώτιστης Καλλονής για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό (19/8), αφού δε θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στο γήπεδό της.
  • Την απόκτηση του Ορτέγα Μεδίνα και του Γιώργου Ιωαννίδη ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Λεβαδειακός. Ο πρώτος είναι Ισπανός και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ενώ ο Ιωαννίδης παίζει ως αριστερός μπακ.
  • Σε συμφωνία με τον Αργεντίνο Σεμπάστιαν Γκρατσίνι για συνεργασία 2 ετών ήρθε ο Αστέρας Τρίπολης και αναμένει τον παίκτη για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ