Πέμπτη 25 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φεστιβάλ σ' όλη τη χώρα

Ηδη έχει ξεκινήσει το ταξίδι του σ' όλη τη χώρα το 39ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», με πλούσιες εκδηλώσεις.

  • Αύριο, Παρασκευή, προφεστιβαλική εκδήλωση στο Αίγιο, στις 7.30 το απόγευμα, στην πλατεία της παραλίας, όπου θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη. Ακόμη, το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει θεατρικό από τη μαθητική ΟΒ ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό, παράσταση Καραγκιόζη, συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα με θέμα «4+1 τραγούδια ενάντια στο φασισμό», λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα της ΚΝΕ.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση ΑΕΙ Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει προβολή της ταινίας «Ερνεστ Τέλμαν, ο γιος της τάξης του», αφιερωμένη στον κομμουνιστή ηγέτη, Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Γερμανίας, εκτελεσμένου από το ναζιστικό καθεστώς το 1944. Η προβολή θα γίνει αύριο, Παρασκευή, στις 9 το βράδυ, στο μουσείο Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι (Εθνικής Αντιστάσεως 33, πεζόδρομος).
  • Συνεχίζονται και οι εκδηλώσεις του Μαθητικού Τομέα Αχαΐας της ΚΝΕ, όπου σήμερα, Πέμπτη, στο Θεατράκι θα γίνει συναυλία από τα μαθητικά συγκροτήματα «Agleoures Swing Gang», «Πυξίδα», «Revenge» και «Πλανόδια Καλώδια» και παράσταση Καραγκιόζη.
Θερινό σινεμά

Θερινό σινεμά διοργανώνουν οι Οργανώσεις των ΤΕΙ και του Αιγάλεω της ΚΝΕ, το οποίο απευθύνεται ιδιαίτερα σε ανέργους, νέα ζευγάρια και σπουδαστές. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η προβολή θα ξεκινάει στις 9 το βράδυ. Αύριο Παρασκευή, στην πλατεία Λαμπράκη, η ταινία «Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι», σε σκηνοθεσία του Θόδωρου Μαραγκού με τους Θανάση Βέγγο και Αννα Μαντζουράνη. Η υπόθεση αφορά έναν τίμιο εφοριακό, που δυσκολεύεται να ζήσει την οικογένειά του και αρνείται να διαφθαρεί παρά τις ευκαιρίες που του προσφέρονται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ