Παρασκευή 26 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κλασικές, τζαζ και ροκ μελωδίες

Δημήτρης Καλαντζής
Δημήτρης Καλαντζής
Το Σύνολο Τζαζ του Ωδείου Αθηνών θα δώσει συναυλία αύριο (9μμ) στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, με τίτλο «Teachmetonight». Το «Teachmetonight» προέρχεται από το ομώνυμο ερωτικό κομμάτι του Genede Paul σε στίχους του Sammy Cahn. Το πρόγραμμα της βραδιάς είναι αντιπροσωπευτικό της τζαζ των δεκαετιών του '50 και '60, με πολύ γνωστά ορχηστρικά κομμάτια, όσο και τραγούδια, των θρύλων της τζαζ Μπένι Γκόλσον, Τελόνιους Μονκ, Κόουλ Πόρτερ, Τσένταρ Ουόλτον, Λι Μόργκαν κ.ά. Το εκπληκτικό τζαζ ρεπερτόριο ερμηνεύουν σπουδαίοι μουσικοί - μέλη του Συνόλου Τζαζ του Ωδείου Αθηνών: Δημήτρης Καλαντζής (πιάνο, ενορχηστρώσεις), Τάκης Πατερέλης (άλτο σαξόφωνο), Δημήτρης Παπαδόπουλος (τρομπέτα), Σπύρος Παναγιωτόπουλος (τύμπανα), Περικλής Τριβόλης (κοντραμπάσο), Γιάννης Λουκάτος (κιθάρα), Γιώργος Πολυχρονάκος (τύμπανα), Λουκία Παλαιολόγου (τραγούδι). Προπώληση εισιτηρίων: 7 ευρώ, στην είσοδο 9 ευρώ.

    Η Συμφωνική Ορχήστρα και η Μεικτή Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, θα εμφανιστεί (29/7, 9μμ) στον αύλιο χώρο του Κέντρου Τεχνών του δήμου (Βασ. Σοφίας - Παρκο Ελευθερίας) προσφέροντας ένα «ταξίδι» στο μουσικό κόσμο του Χάιντν και του Βιβάλντι. Σολίστ: Σωτηρία Γιαννούδη (σοπράνο), Βασιλική Τσιλιακού (μέτζο - σοπράνο). Διδασκαλία χορωδίας: Σταύρος Μπερής. Μουσική διεύθυνση: Μιχάλης Οικονόμου. Είσοδος ελεύθερη.
  • Ολοκληρώνεται το 1ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138). Η τελευταία εκδήλωση είναι η συναυλία, αύριο (27/7, 9μμ), στο αίθριο του μουσείου, του Κωστή Μαραβέγια και της μπάντας του.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ