Κυριακή 28 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

Νίκος Μαμαγκάκης
Νίκος Μαμαγκάκης
φωτό 1

Στη μνήμη του σ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ, του αταλάντευτου κομμουνιστή, αλύγιστου στυλοβάτη του σοσιαλισμού - κομμουνισμού που ήταν για μας ο καλύτερος δάσκαλος, ο Φίλιππος Τάντης από το Ληξούρι, προσφέρει 100 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Κεφαλονιάς του ΚΚΕ.

***

φωτό

Στη μνήμη του φίλου μας ΝΙΚΟΥ ΜΑΜΑΓΚΑΚΗ, αντί για στεφάνι, προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μακρακώμης, ως οικονομική ενίσχυση στους αγώνες που δίνει.

Μάκης Γκούβας, Δώρα, Ασπασία.

***

Στη μνήμη του συντρόφου και πατέρα μας, ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΔΑΣΗ, που «έφυγε» από τη ζωή πρόωρα, προσφέρουμε, αντί μνημοσύνου, στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δήμου Πειραιά - Περάματος και ΚΟΒ ΤΕΙ Αθήνας και 50 ευρώ στην ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ - παράρτημα Πειραιά.

Δέσποινα Λεμονάκη, Ναταλία και Αρτεμις Καρδάση

***

φωτο 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μου ανιψιού ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΙΑΚΟΥ, προσφέρω στο Κόμμα του που τόσο αγαπούσε, 200 ευρώ για την ενίσχυσή του, μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

Ο θείος του, Ευριπίδης Πόπωτας.

***

Στη μνήμη της αγαπητής μητέρας, ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ΦΩΚΑ - ΜΥΛΩΝΑ, τα παιδιά και τα εγγόνια της προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

φωτό 1

Στην μνήμη της γυναίκας του, ΣΤΕΛΛΑΣ ΣΙΑΝΟΥ, από την λίμνη Ζαραβίνα, ο σύζυγός της, Θύμιος Σιάνος, προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Παρακαλάμου, το ποσό των 50 ευρώ.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του σ. ΚΩΣΤΑ ΛΙΑΠΑΤΗ, σύντροφοι, φίλοι και οπαδοί του Κόμματος προσφέρουν, μέσω της ΚΟ Αρτας - Φιλιππιάδας, το ποσό των 100 ευρώ.


ΣΤΕΛΛΑ ΣΙΑΝΟΥ
ΣΤΕΛΛΑ ΣΙΑΝΟΥ

Διονύσης Γεωργάτος
Διονύσης Γεωργάτος

ΛΙΑΠΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΙΑΠΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΙΑΚΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ