Τετάρτη 31 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πυρκαγιές σε Αγ. Θεοδώρους και Κυνουρία

Από την επιχείριση κατάσβεσης της φωτιάς σε συνεργείο στην Καλλιθέα

Eurokinissi

Από την επιχείριση κατάσβεσης της φωτιάς σε συνεργείο στην Καλλιθέα
Δύο νέα πύρινα μέτωπα ξέσπασαν χτες. Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη ήταν μέχρι το βράδυ φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, στη θέση Καλύβιζες, αλλά και σε δασική έκταση στην περιοχή Κοδέλες στο Αστρος Κυνουρίας.

Στους Αγ.Θεοδώρους επιχειρούσαν εφτά οχήματα με 18 πυροσβέστες, ένα ελικόπτερο και δυό αεροσκάφη. Σε κοντινό σημείο βρίσκεται οικισμός, αλλά σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν κινδύνεψαν σπίτια.

Για την κατάσβεση της φωτιάς στο Αστρος Κυνουρίας επιχειρούσαν 14 οχήματα με 34 πυροσβέστες, τέσσερα αεροσκάφη και έξι άτομα πεζοπόρο τμήμα. Η φωτιά δεν απειλούσε κατοικημένη περιοχή.

Τέλος, υπό μερικό έλεγχο έχουν θέσει οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή Αγιος Γερμανός του Δήμου Πρεσπών, στη Φλώρινα.

Η φωτιά έκαψε ξερά χόρτα. Στην περιοχή παράμειναν 21 πυροσβέστες με οχτώ οχήματα, καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα δέκα ατόμων, από την Κοζάνη.

Στο μεταξύ, πυρκαγιά εκδηλώθηκε χτες το μεσημέρι σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που βρίσκεται στη Λ. Θησέως στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια εργασιών σε αυτοκίνητο, στο υπόγειο του κτιρίου. Παρά το γεγονός ότι στο χώρο υπήρχαν αρκετοί εργαζόμενοι, κανείς δεν τραυματίστηκε. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από παρέμβαση 21 πυροσβεστών με επτά οχήματα και πριν επεκταθεί σε άλλους χώρους του κτιρίου.

  • Ενας 34χρονος πυροσβέστης έχασε χτες το πρωί τη ζωή του ενώ πήγαινε να αναλάβει βάρδια στην Υπηρεσία του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λ. Σ. ενώ κινούνταν με μοτοσικλέτα, συγκρούστηκε με το όχημα ενός 44χρονου στην Αγριά. Τον πυροσβέστη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ