Σάββατο 3 Αυγούστου 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΡΕΦΙ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη 13χρονου για το θάνατο των δύο ανήλικων

Απροσδόκητη τροπή πήρε χτες η τραγωδία με τον πνιγμό δύο ανήλικων αδερφών, ηλικίας τεσσάρων και επτά χρόνων, σε αρδευτικό κανάλι στο Στρέφι της Ηλείας, καθώς η Αστυνομία συνέλαβε έναν 13χρονο, θείο των παιδιών, ως υπαίτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των ερευνών στο αρδευτικό κανάλι, βρέθηκε και ένα ρούχο που αρχικά εκτιμήθηκε πως ανήκει στο ένα από τα δύο παιδιά. Ωστόσο, όπως προέκυψε ανήκει στον 13χρονο. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον ανήλικο αδερφό της μητέρας των παιδιών και βάσει των υπαρχόντων στοιχείων, τον συνέλαβαν. Σε σχέση με το κίνητρο, ο 13χρονος φέρεται να ζήλευε τα δύο αδέλφια.

Τα δύο αδελφάκια, βουλγαρικής καταγωγής, αγνοούνταν από το μεσημέρι της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση με πυροσβέστες και αστυνομικούς, αλλά και κατοίκους της περιοχής. Το βράδυ της ίδιας ημέρας βρέθηκε κοντά στο αρδευτικό κανάλι ένα δέμα με τρόφιμα, το οποίο είχαν παραλάβει από το σπίτι των παππούδων τους. Διακόπηκε η παροχή του νερού προκειμένου να αδειάσει και να φανούν τα σώματα των παιδιών στο κανάλι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ