Σάββατο 10 Αυγούστου 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΑΙΔΕΙΑ
Ταξίδι σε όλη τη χώρα

Το ταξίδι του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» συνεχίζεται στην επαρχία. Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

Σήμερα, Σάββατο:

  • Στην προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ, στο λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο (μπροστά από το Δημαρχείο) θα μιλήσει στις 8 το βράδυ, ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ στην Κατερίνη (αμφιθέατρο πάρκου Κατερίνης, στις 8 το βράδυ), στη λαϊκή σκηνή θα γίνει προβολή ταινίας, λαϊκό γλέντι και ομιλία από τον Φ. Γεωργουδάκη, στέλεχος του ΚΚΕ. Στη μαθητική σκηνή θα πραγματοποιηθούν ροκ και hip-hop συναυλίες.

Αύριο, Κυριακή:

  • Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στη Μυτιλήνη διοργανώνουν προφεστιβαλική εκδήλωση στο Πολύκεντρο Μανταμάδου, στις 8.30 το βράδυ. Την κεντρική ομιλία θα πραγματοποιήσει η Νίκη Φευγαλά, μέλος του ΝΣ Λέσβου της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο και τον Ναζίμ Χικμέτ και λαϊκό γλέντι.
  • Η οργάνωση της ΚΝΕ στη Θάσο διοργανώνει προφεστιβαλική εκδήλωση στα Λιμενάρια. Η εκδήλωση ξεκινά στις 9 το βράδυ και περιλαμβάνει λαϊκό γλέντι, έκθεση βιβλίου, αφιερώματα και συζητήσεις. Κεντρικός ομιλητής ο Δημήτρης Παπατολίδης, γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου:

  • Η ΟΒ Νάξου της ΚΝΕ διοργανώνει προφεστιβαλική εκδήλωση στο πάρκο δίπλα από το Δημαρχείο. Ο χώρος θα είναι ανοιχτός από τις 7 το απόγευμα και η είσοδος ελεύθερη. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει: Ιστορική αναδρομή στη δράση της ΚΝΕ για τα προβλήματα της νεολαίας, μουσικό αφιέρωμα στον κομμουνιστή ποιητή Γιάννη Ρίτσο, κεντρική ομιλία, προβολή βίντεο και παραδοσιακό γλέντι. Επίσης, στο χώρο θα υπάρχει έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ