Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Πρόβα τζενεράλε

Χρήσιμα συμπεράσματα περιμένει να εξάγει απόψε (21:30, ΟΤΕ 1) ο Σάντος, στο Σάλτσμπουργκ, απέναντι στην Αυστρία. Στο τελευταίο φιλικό για την Εθνική, πριν από τα επίσημα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Πορτογάλος, μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι «το ποιοτικό πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι δε θα μας το λύσει ο Χ ή ο Ψ παίκτης. Είναι ένα θέμα ομαδικό, να μπορέσουμε να βγάλουμε αυτοματισμούς και ενέργειες που θα είναι ίδιες πάνω κάτω ανεξαρτήτως των ποδοσφαιριστών που θα παίζουν. Συχνά οι δημοσιογράφοι μιλούν περισσότερο για την ατομική ποιότητα παικτών και ξεχνούν ότι η ομάδα παίζει και η ομάδα πρέπει να δείξει συνολική ποιότητα. Το ίδιο κάνουν και οι παίκτες. Εμείς τους μιλάμε μία γλώσσα και αυτοί καταλαβαίνουν κάτι διαφορετικό».

Και πρόσθεσε (στέλνοντας ηχηρό μήνυμα): «Εμείς ζητάμε ομαδική ποιότητα, να βάλουν τη δική τους ποιότητα για την ομάδα, ενώ αυτοί σκέφτονται πώς θα προβάλουν το ατομικό τους ταλέντο. Σίγουρα δε μιλάμε για όλους τους παίκτες. Σίγουρα έχουμε παίκτες με ποιότητα αλλά αν δεν το αξιοποιήσουμε το ταλέντο, στη λογική τι θέλει η ομάδα από αυτούς, αυτό δεν είναι αρκετό»».

  • Στο τελευταίο φιλικό - πριν την αναμέτρηση με τη Μάλτα (10/9), για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα - η εθνική ελπίδων, συνετρίβη από την οικοδέσποινα Ουκρανία με 4-0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ