Σάββατο 24 Αυγούστου 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Προβολές με ελεύθερη είσοδο

«Αυτή η νύχτα μένει»
«Αυτή η νύχτα μένει»
Τη Δευτέρα, στο πλαίσιο των προβολών που διοργανώνει ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων θα προβληθεί η ταινία Νίκου Παναγιωτόπουλου «Αυτή η νύχτα μένει» -1999, με τους: Νίκο Κουρή, Αθηνά Μάξιμου, Κώστα Μαρκόπουλο, Ζωή Ναλμπάντη, Θάνο Αλεξανδρή, Γιώργο Διαλεγμένο, Τάκη Σπυριδάκη, Γιάννη Ροζάκη, Θανάση Βισκαδουράκη.

Ενώ την Τρίτη, «Η περιφρόνηση», δραματική, 1963. Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ζαν Λικ Γκοντάρ με τους: Μπριζίτ Μπαρντό, Μισέλ Πικολί, Τζακ Πάλανς, Φριτς Λανγκ. Δυσαρεστημένος από την καλλιτεχνική προσέγγιση του σκηνοθέτη του, ένας Αμερικανός παραγωγός προσλαμβάνει έναν Γάλλο συγγραφέα για να διασκευάσει σεναριακά την «Οδύσσεια» με εμπορικότερο πνεύμα. Ο τελευταίος θα παγιδευτεί δημιουργικά, οδηγώντας σε αδιέξοδο ακόμη και την προσωπική του ζωή.

Η είσοδος σε όλες τις προβολές είναι ελεύθερη. Οι προβολές τον Αύγουστο θα γίνονται κάθε Δευτέρα και θα συνεχιστούν για όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, με αφιερώματα και ταινίες από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο. Ωρα έναρξης: 9.15 μ.μ. (τις ημέρες των προβολών θα λειτουργεί ο κήπος του Συλλόγου από τις 8.30 μ.μ. ως το πέρας της προβολής). Το πρόγραμμα θα ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του ΣΕΑ (www.sea.org.gr) και στη σελίδα της Κινηματογραφικής Ομάδας ΣΕΑ-seanema στο facebook.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ