Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει την είσοδο της αστυνομίας στο νοσοκομείο «Παναγία»

Σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων, χτες το απόγευμα και μετά την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων, δυνάμεις της αστυνομίας μπήκαν στο κτίριο του νοσοκομείου «Παναγία» με πρόσχημα τη δήθεν μεταφορά εξοπλισμού από το νοσοκομείο. Εκπρόσωποι του σωματείου των εργαζομένων, απαίτησαν την απομάκρυνση της αστυνομίας η οποία αποχώρησε χωρίς τελικά να κάνει τίποτε. Οι εργαζόμενοι κόντρα στην επιχείρηση τρομοκράτησης, που όπως φαίνεται στήνει η κυβέρνηση, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους. Σήμερα στις 9 το πρωί οργανώνουν νέα συγκέντρωση μπροστά στο νοσοκομείο και στις 8 το βράδυ μαζί με τη Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς προγραμματίζουν μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στο πάρκο μπροστά από το νοσοκομείο.

Την είσοδο των αστυνομικών δυνάμεων στο νοσοκομείο «Παναγία» καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Η κυβέρνηση συνεχίζει τον αυταρχικό της κατήφορο, αξιοποιώντας όλα τα μέσα για να περάσει την αντιλαϊκή πολιτική των απολύσεων, των ιδιωτικοποιήσεων, της κατάργησης της δημόσιας δωρεάν Υγείας και Παιδείας, των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, της αύξησης των κερδών του μεγάλου κεφαλαίου. Συνεχίζει την προσπάθεια καταστολής, τρομοκράτησης και κατασυκοφάντησης όλων όσοι αγωνίζονται ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα. Η εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να ορθώσουν το ανάστημά τους. Να καταδικάσουν την προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού. Να παλέψουν για να ανατραπεί αυτή η πολιτική. Για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, που κριτήριο θα έχει την κάλυψη των λαϊκών αναγκών και όχι τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών. Να βάλουν πλώρη για τη δική τους εξουσία. Ολοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ το Σάββατο 7/9, στις 18.00, στην πλατεία Αριστοτέλους».

Το ΠΑΜΕ

Την επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων καταγγέλλει και η Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ σημειώνοντας ότι δημιουργούνται ερωτηματικά για τη στιγμή που επιλέχθηκε αυτή η ενέργεια, παραμονή μεγάλων κινητοποιήσεων, και πώς μπορούν να αξιοποιηθούν από διάφορες πλευρές στην προσπάθεια κατασυκοφάντησης και χειραγώγησης του αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ