Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ - ΕΛΛΑΔΑ
Μονόδρομος η νίκη

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί απόψε (21.45, «Mega») στο γήπεδο «Rheinpark» - στην έβδομη αγωνιστική του 7ου προκριματικού ομίλου για το Μουντιάλ του 2014 - η Εθνική απέναντι στο Λιχτενστάιν.

Οι «γαλανόλευκοι» θέλουν το απόλυτο στους 4 εναπομείναντες αγώνες (σήμερα, 10/9 με Λετονία, 11/10 με Σλοβακία και 15/10 με Λιχτενστάιν), τελικούς όπως τους χαρακτήρισε ο Φερνάντο Σάντος, ώστε να διατηρήσουν τη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ή στην ιδανική περίπτωση - αν η Βοσνία έχει απώλειες - να κατακτήσουν την πρωτιά που οδηγεί απ' ευθείας στα γήπεδα της Βραζιλίας.

«Τώρα κοιτάμε το Λιχτενστάιν και βλέπουμε μετά τη Λετονία», επισήμανε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας. Χαρακτήρισε το σημερινό αντίπαλο, μετά την αλλαγή προπονητή, «πιο δυνατή ομάδα, με μεγαλύτερη ικανότητα στην επίθεση».

Ακόμα ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι περιμένει «όταν δεν έχουμε την μπάλα, θα είμαστε πιεστικοί, με μαρκάρισμα ψηλά για να μην κάνουν το παιχνίδι τους, να τους αναγκάσουμε να κάνουν λάθη. Και όταν έχουμε μπάλα στα πόδια, να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να φτάσουμε στην αντίπαλη εστία και κάποιες από τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε να τις κάνουμε γκολ. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο και στην επίθεση και στην άμυνα. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Αν δείξουμε τον ίδιο σεβασμό, όπως στον αγώνα με την Αυστρία, ίδια συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και θέληση, τότε σίγουρα τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για εμάς».

Οι άλλες αποψινές αναμετρήσεις του ομίλου είναι: Λετονία - Λιθουανία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη - Σλοβακία. Η βαθμολογία (σε έξι αγώνες): Βοσνία 16, Ελλάδα 13, Σλοβακία 9, Λιθουανία 5, Λετονία 4, Λιχτενστάιν 2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ