Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Τέλος από Κύπρο ο Νιόπλιας

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας Κύπρου, αποτελεί ο Ν. Νιόπλιας. Ο Ελληνας προπονητής, όπως κοινοποίησε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, την ενημέρωσε (μετά το τέλος του αγώνα με τη Σλοβενία) ότι θ' αποχωρήσει με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του (Νοέμβριο). Και τέθηκε στη διάθεση της για πιο γρήγορη λύση της συνεργασίας τους. Η ΚΟΠ επέλεξε την άμεση αποχώρηση Νιόπλια και με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της (μένουν 2 αγώνες) για τα προκριματικά του Μουντιάλ, θα ξεκινήσει την ανεύρεση νέου ομοσπονδιακού εκλέκτορα.

  • Εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει για δύο βδομάδες ο Χαβιέρ Παστόρε και θα απουσιάσει από τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League (17/9), όπως αναφέρει η «Le Parisien». Ο Αργεντινός υπέστη έναν τραυματισμό στο μηρό κατά τη διάρκεια ενός φιλικού της Παρί με την Κρετέιγ και εκτός του αγώνα με τους ερυθρόλευκους θα χάσει και αυτούς με τη Μπορντό και τη Μονακό.
  • Η ήττα από την Αυστρία στη Βιέννη με 1-0 ήταν και το τελευταίο παιχνίδι για τον Τζιοβάνι Τραπατόνι στον πάγκο της Ιρλανδίας. Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 74χρονο Ιταλό τεχνικό και το βοηθό Μάρκο Ταρντέλι, που είχαν συμβόλαιο μέχρι το Μάη του 2014. Πάντως, ο «Τραπ» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ