Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δραστηριότητες συνδικάτων

-- ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί το κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη, στις 10 π.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, πλ. Κάνιγγος). Το Συνδικάτο καλεί όλους τους εργαζόμενους από τους δήμους και την περιφέρεια, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, να πάρουν μέρος στη συνέλευση.

-- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Τον προγραμματισμό της δράσης του για το επόμενο διάστημα θα αποφασίσει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, στη Γενική του Συνέλευση, που θα γίνει την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη, στις 10.30 π.μ., στα γραφεία του Συλλόγου (Αγίας Φιλοθέης 5Β). Καλεί τους εργαζόμενους να οργανωθούν στο σωματείο και να απαντήσουν στην προσπάθεια κυβέρνησης και εργοδοσίας να επιβάλουν νέες μειώσεις στους μισθούς τους, παίρνοντας την υπόθεση της Συλλογικής Σύμβασης του κλάδου στα χέρια τους.

-- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ: Γιορτή για τα παιδιά διοργανώνουν αύριο Κυριακή 15 Σεπτέμβρη η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων και η Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών, στις 11 π.μ., στο θέατρο «Ακάδημος» (Ιπποκράτους 17 και Ακαδημίας). Θα παρουσιαστεί η παιδική θεατρική παράσταση «Η Λιχουδοχώρα», ενώ θα μοιραστούν και δώρα (σχολικά είδη και παιχνίδια) στα παιδιά.

-- EΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕ «VODAFONE» ΚΑΙ «WIND»: Τις μεθοδεύσεις των δύο εταιρειών, που στοχεύουν στη διάλυση των Συλλογικών Συμβάσεων, καταγγέλλουν τα επιχειρησιακά Σωματεία Εργαζομένων σε «Vodafone» και «Wind». Τα σωματεία έχουν αποφασίσει στάση εργασίας την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στη «Vodafone» (7.00 π.μ. - 1.00 μ.μ.).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ