Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας Δημήτρης Σταύρου, για τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στο Μελιγαλά Μεσσηνίας από τη Χρυσή Αυγή σε γιορτή μίσους στην Πηγάδα.

ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ: Ο, σχεδόν, μηδενισμός του ελλείμματος του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών το 7μηνο Γενάρη - Ιούλη και η ανάκαμψη των εισαγωγών εμπορευμάτων για πρώτη φορά μετά την εκδήλωση της οικονομικής κρίσης, το μήνα Ιούλη, είναι τα δύο χαρακτηριστικά στοιχεία του ισοζυγίου, το οποίο έδωσε χτες στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ελλάδας. Ειδικότερα, το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών το 7μηνο έκλεισε με μικρό έλλειμμα της τάξης των 155 εκατ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 6,4 και 13,6 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2012 και του 2011. Για το μήνα Ιούλη το ισοζύγιο εμφανίζει πλεόνασμα ύψους 2,7 δισ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 500 εκατ. ευρώ τον Ιούλη του 2012 και ελλείμματος 840 εκατ. ευρώ τον Ιούλη του 2011.

ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΡΓΙΑ από τα καθήκοντά τους τέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσαμασλής, και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Διονύσης Ψωμιάδης, εξαιτίας της παραπομπής τους σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, μαζί με άλλα 25 στελέχη της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης, για τις οικονομικές υπερβάσεις που έγιναν στην κατασκευή του δρόμου Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ