Τρίτη 24 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑ
Συναγερμός για τα νέα αντιασφαλιστικά σχέδια

Συναγερμό στους συνταξιούχους και τα Σωματεία τους σημαίνει η Ομοσπονδία Συνταξιούχων του ΙΚΑ, με αφορμή τα νέα σενάρια που προβλέπουν νέες περικοπές σε συντάξεις και προνοιακά επιδόματα, όπως περιγράφονται στην έκθεση που εκπόνησε ο ΟΟΣΑ για την προνοιακή πολιτική στη χώρα μας.

Οπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία «Τούτη τη φορά ο ΟΟΣΑ ένας ακόμα ιμπεριαλιστικός οργανισμός του κεφαλαίου όπως το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Ενωση, εκπόνησε ένα σχέδιο για να συγχωνευθούν ασφαλιστικά ταμεία, να κοπούν αναπηρικές συντάξεις εισάγοντας εισοδηματικά κριτήρια, να περικοπούν ακόμα περισσότερο μέχρι εξαφάνισης οι επικουρικές συντάξεις».

Γι' αυτό καλεί τους συνταξιούχους αλλά και τους εργαζόμενους να μετουσιώσουν την οργή και την αγανάκτησή τους σε αγώνα ενάντια στις πολιτικές του κεφαλαίου που υλοποιεί και θα υλοποιεί η εκάστοτε κυβέρνηση που υπηρετεί τα συμφέροντά του.

Να ακυρώσουν στην πράξη τις αντιλαϊκές εντολές των οικονομικών κέντρων του κεφαλαίου μαζί με τους εργαζόμενους και το φτωχό λαό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ