Πέμπτη 3 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Τα προβλήματα ... έπνιξαν το ΝΟ Χανίων

Τρικυμία ξέσπασε στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών ένα μήνα μάλιστα πριν την έναρξη των αγώνων. Αιτία η ανακοίνωση του ΝΟ Χανίων ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα, αφού δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει τη συνεχή λειτουργία του κολυμβητηρίου της πόλης.

Σημειώνεται ότι η κρητική ομάδα και την περσινή χρονιά είχε ταλαιπωρηθεί, εξαιτίας του συγκεκριμένου ζητήματος με το άνοιξε - κλείσε του κολυμβητηρίου αναγκαζόμενη να δώσει παιχνίδια στην Αθήνα και φτάνοντας στο σημείο αρκετές φορές να αγωνίζεται με διαφορά 24 ωρών και μόνο (προκειμένου να βγει το πρόγραμμα).

Το συγκεκριμένο κολυμβητήριο, όπως και πολλά άλλα, αντίστοιχα, ακολουθούν τη μοίρα τους προς το μαρασμό, αφού μετά την απόφαση της Πολιτείας να περάσουν στους Δήμους και την αδυναμία των τελευταίων να τα συντηρήσουν σε αρκετές περιπτώσεις το μπαλάκι για τη λειτουργία τους πετάχτηκε στα σωματεία. Κάτι που φυσικά στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν άλλαξε κάτι, αφού είναι γνωστό ότι τα ίδια τα σωματεία τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα μετά τη μείωση των επιχορηγήσεων δεν έχουν να καλύψουν ούτε τα βασικά έξοδα λειτουργίας τους. Ας σημειωθεί ότι στην περίπτωση της Κρήτης τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα ούτε για την πισίνα του Ηρακλείου που και αυτή πέρσι αντιμετώπισε προβλήματα λειτουργίας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η κρητική ομάδα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι όλες τις ενέργειες που έκανε, προκειμένου να κρατήσουν την πισίνα ανοιχτή έπεσαν στο κενό, ενώ κάνουν έκκληση στην Κολυμβητική Ομοσπονδία να ενεργήσει, προκειμένου να καταφέρουν τελικά να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα.

Οσο για το αγωνιστικό ζήτημα στην περίπτωση που ο ΝΟΧ μείνει οριστικά εκτός Α1 τη θέση του αναμένεται να πάρει ο δευτεραθλητής της περσινής Α2 που είναι ο Νηρέας Λαμίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ