Τρίτη 15 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στα δύσκολο Βουλιαγμένη, Ολυμπιακός

Δύσκολο δρόμο για πρόκριση στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Καπ έχει πλέον η Βουλιαγμένη, καθώς η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου την έφερε κόντρα στην ισχυρή σερβική Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς σε διπλά παιχνίδια που θα γίνουν στις 26/10 (Σερβία) και 4/11 (Ελλάδα).

  • Την ίδια ώρα γνωστοποιήθηκαν και οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού για τη φάση των ομίλων. Για τον Α' όμιλο θα αντιμετωπίσει τις: Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κοατ), Εγκερ (Ουγγ), Μπαρτσελονέτα (Ισπ). Τον όμιλο θα συμπληρώσουν οι νικητές των αγώνων: Ζόλνοκ (Ουγγαρία) - Πριμόριε Ριέκα (Κροατία) και Προ Ρέκο (Ιταλία) - Ερυθρός Αστέρας (Σερβία).
Η κλήρωση των πρωταθλημάτων

Για του... χρόνου δίνουν ραντεβού τα δυο φαβορί του φετινού πρωταθλήματος Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη, καθώς όπως προέκυψε από την κλήρωση της Ομοσπονδίας, η πρώτη μεταξύ τους κόντρα θα γίνει τη 10η αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί στις 11 Γενάρη του 2014. Μια αγωνιστική πριν απο το φινάλε του πρώτου γύρου (1/2/2014) θα διεξαχθεί και το αντίστοιχο ντέρμπι στην Α1 γυναικών, ενώ η έναρξη του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 23 Νοέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ