Τετάρτη 16 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου
ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου
φωτο 1

Στη μνήμη του αγωνιστή και μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΚΟΥΡΤΗ, η οικογένεια του Σταύρου Παπακυριάκου προσφέρει 50 ευρώ για οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ.

***

φωτό 3

Στη μνήμη του πατέρα μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΙΟΝΑ - ΧΙΟΝΙΔΗ, που «έφυγε» από τη ζωή το 2002, της αγαπημένης μας μητέρας ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ που στις 3-10-2013 συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το θάνατό της, και του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και αδερφού ΘΕΟΦΑΝΗ ΧΙΟΝΙΔΗ, που στις 10-10-2013 έκλεισαν οκτώ χρόνια που μας λείπει πολύ, προσφέρουμε στην ΚΟ Ροδόπης του ΚΚΕ 60 ευρώ.

Η Στρατούλα Χιονίδου με τα παιδιά Δημήτρη και Τζίνα.

Ο Κώστας Χιονίδης με τα παιδιά του.

***

Ο Παύλου Παρασκευάς από την Κομοτηνή, συν/χος ΟΓΑ, προσφέρει από το υστέρημά του, 100 ευρώ στην ΚΟ Ροδόπης του ΚΚΕ, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, σε όλους τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες που, αγωνιζόμενοι για τα ιδανικά του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού, δώσανε το αίμα τους και τη ζωή τους για να ζήσει ο λαός μας καλύτερες μέρες, δίχως φτώχεια, πείνα και πολέμους.

***

φωτό 1

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ γεννήθηκε το 1914 και «έφυγε» από τη ζωή στις 18.9.2013 στη Χρυσομηλιά Τρικάλων. Εντάχθηκε στο ΕΑΜ το 1942 και το 1943 στο ΚΚΕ. Το 1947 δικάστηκε για την αντιστασιακή του δράση και φυλακίστηκε για 9 χρόνια στη Γυάρο, στην Καλαμάτα, στο Βόλο και την Αίγινα. Το 1967 η χούντα τον φυλάκισε στη Γυάρο. Εμεινε πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού ως το τέλος της ζωής του.

ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Στη μνήμη του, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.

Ο γιος του, Κώστας Δαλαμάγκας και τα παιδιά του


ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΙΟΝΑ-ΧΙΟΝΙΔΗ,
ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΙΟΝΑ-ΧΙΟΝΙΔΗ,

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ