Σάββατο 19 Οχτώβρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Στοχεύει πρόκριση ο Διομήδης

Με στόχο την ανατροπή των δεδομένων (ήττα στην Κροατία με 26-22) ώστε να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στον 3ο γύρο του EHF Cup, ο Διομήδης υποδέχεται αύριο (18:30) τη Nέξε στο γήπεδο της Νέας Κίου.

Για την 4η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας ανδρών, θ' αναμετρηθούν σήμερα: ΑΕΚ - ΓΑΣ Κιλκίς, Αρχέλαος Κατερίνης - Αερωπός Εδεσσας, Ποσειδώνας Λουτρακίου - Φίλιππος Βέροιας (18:00). Αύριο θα παίξουν Αναγέννηση Βύρωνα - ΧΑΝΘ (13:00) Φοίβος Συκεών-Διομήδης Αργος (Τετάρτη 23/10).

  • Το σαββατοκύριακο, θα γίνει και η «κολοβή» (περιλαμβάνει μόνο δύο αγώνες) πρεμιέρα του 33ου πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας των γυναικών. Σήμερα θα παίξουν Ορμή Λουξ - Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (18:00) και αύριο ΠΑΟΚ - ΟΦ Νέας Ιωνίας (17:00). Η διοργάνωση, «πληγώθηκε» πριν ακόμα την έναρξή της, αφού αποχώρησαν δύο σωματεία (ΑΣΘ Πρωτοπόροι Θεσσαλονίκης και ΕΑΧ Χανιά). Σύμφωνα με τον κανονισμό τη θέση τους είναι να πάρουν ο Μακεδονικός και ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου, όμως μόνο ο πρώτος έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του μέχρι τώρα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ