Κυριακή 20 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Με θέμα «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη διέξοδο από την κρίση, για τη λαϊκή πάλη ενάντια στη φασιστική Χρυσή Αυγή» διοργανώνονται συγκεντρώσεις από ΚΟ του ΚΚΕ. Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων οι παρακάτω:

Στην Αττική

Αύριο, Δευτέρα

  • Στις 7 μ.μ. στο Περιστέρι, στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΚΟ (Θηβών 231 & Δωδεκανήσου). Θα μιλήσει ο Θ. Παφίλης, μέλος της ΚΕ.
  • Στις 7 μ.μ., στου Ζωγράφου, στον κινηματογράφο «ΑΛΕΚΑ». Θα μιλήσει ο Θ. Γκιώνης, μέλος της ΚΕ.
  • Στις 6 μ.μ., στο «Στρατουδάκειο» Πολιτιστικό Κέντρο Μεγάρων. Θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ.

Την Πέμπτη 24/10

  • Στις 9.30 π.μ. συγκέντρωση στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη με ομιλητή τον Ν. Μαυροκέφαλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Τετάρτη 30/10

  • Στις 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45). Θα μιλήσει ο Κ. Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ.
  • Στις 7 μ.μ. στα Εξάρχεια, στο καφενείο «ΜΟΥΡΙΑ» (Χ. Τρικούπη & Καλλιδρομίου). Θα μιλήσει η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΕΠ Αττικής.

Την Κυριακή 3/11

  • Στις 11.00 π.μ. στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου (Δαναΐδων & Αντιγόνης). Θα μιλήσει ο Γ. Τασιούλας, μέλος της ΚΕ.
Αλλες εκδηλώσεις

-- Σήμερα, Κυριακή, στα Φάρσαλα (αίθουσα του 1ουΚΑΠΗ), στις 11 π.μ., θα μιλήσει ο Τ. Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ.

-- Εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στον τομέα της Υγείας και οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, την Τρίτη 22/10, στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο του μπλε κτιρίου του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γ. Νάνος, υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση με θέμα «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ. Ο επαναστατικός Τύπος, στην υπηρεσία της εργατικής τάξης και του λαού, πηγή ενημέρωσης, γνώσης και οργάνωσης», διοργανώνει η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ, την Τετάρτη 23/10, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σάμου. Θα μιλήσει ο Θ. Λεκάτης, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του «Ριζοσπάστη». Θα προβληθεί οπτικοακουστικό ντοκουμέντο για τον «Ριζοσπάστη την περίοδο του μεσοπολέμου (1925-1936). Οι ανταποκρίσεις του από τη Σάμο και την Ικαρία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ