Παρασκευή 25 Οχτώβρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Δημήτρης Χαρός
Δημήτρης Χαρός
Φωτό

Προχτές, 23 Οκτωβρίου, έκλεισαν δύο χρόνια από το θάνατο του ακούραστου αγωνιστή της εργατικής τάξης ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ.

Για τη μνήμη του, η σύζυγός του Νικολέττα Κυριαζοπούλου, πρόσφερε 100 ευρώ, για την ενίσχυση των αγώνων, στην ΚΟΒ Κύμης του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μου γιου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Ντίνα Χαρού

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου μου, ΚΩΣΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Παγκρατίου.

Ρ-Λ-Π.

***

Φωτό 1

Το Σάββατο 26 Οκτώβρη γίνεται το μνημόσυνο του οπαδού του ΚΚΕ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗ. Στη μνήμη του ο αδελφός του Παπαδήμας Βασίλης και η οικογένεια του Κιτσαντά Βαγγέλη του Θεόδωρου προσφέρουν μέσω της ΚΟΒ Θεσπρωτικού 140 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

Η Μ.Κ., στη μνήμη του συζύγου της ΔΗΜΗΤΡΗ, για τη γιορτή του και τους αγώνες που έκανε για να ζήσουν οι άνθρωποι μια καλύτερη ζωή, μέσω της ΚΟΒ Γαλατσίου και για ενίσχυση του αγαπημένου της ΚΚΕ, προσφέρει 110 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αδελφής μου, ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΞΕΝΑΚΗ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης που πέρασε μαζί με άλλη αδελφή μας 5 χρόνια στα ξερονήσια της εξορίας, προσφέρω στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω της ΚΟ Γαλατσίου. Στις 23 Σεπτέμβρη έκλεισαν 2 χρόνια από το θάνατό της. Ηταν πιστή στο Κόμμα από τα 18 της χρόνια ως το θάνατό της.

Η αδελφή της, Φωφώ Ρεμπή και ο Αγγελος Ρεμπής

***

φωτο 1

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΑΚΗ, οι σύντροφοί του προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Παγκρατίου, 100 ευρώ.


ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΑΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΛΑΚΑ - ΞΕΝΑΚΗ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΛΑΚΑ - ΞΕΝΑΚΗ

Νικόλαος Κυριαζόπουλος
Νικόλαος Κυριαζόπουλος

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ