Σάββατο 26 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Για τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Στις 15 Δεκέμβρη 2013 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη περιφερειακών διοικήσεων και αντιπροσώπων για τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων, στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΟΕΕ)

Στο ΟΕΕ συμμετέχουν οι οικονομολόγοι, πτυχιούχοι ΑΕΙ.

Για τις εκλογές ισχύουν οι παρακάτω προθεσμίες:

-- Μέχρι 8/11/2013:

α. εξόφληση συνδρομών.

β. εγγραφές νέων μελών

γ. δήλωση αλλαγής διεύθυνσης κατοικίας.

-- Μέχρι 11/11/2013 κατάθεση των υποψηφιοτήτων και των ψηφοδελτίων των συνδυασμών.

Στο ΟΕΕ δικαιούνται να γραφτούν όλοι οι πτυχιούχοι των ελληνικών ανώτατων οικονομικών σχολών. Επίσης, οι πτυχιούχοι και οι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων των τμημάτων οικονομικής κατεύθυνσης του Ανοικτού Πανεπιστημίου, οι πτυχιούχοι του Τμήματος Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας, του Τμήματος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων (πρώην Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων της Σχολής Διαχείρισης Φυσικών Πόρων και Επιχειρήσεων) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Οικονομικών Σχολών του Πανεπιστημίου Κύπρου, Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ακολουθώντας το πρόγραμμα οικονομικής κατεύθυνσης, Τμήματος Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών Πανεπιστημίου Αιγαίου (ΠΕ09), Τμήματος Διοίκησης Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου με κατεύθυνση στη Χρηματοοικονομική Μηχανική, Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου με την προϋπόθεση ότι τουλάχιστον το 50% των μαθημάτων κορμού είναι οικονομικής κατεύθυνσης, Τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Για την εγγραφή στο ΟΕΕ είναι απαραίτητα:

--Αίτηση Εγγραφής. Η αίτηση είναι προτυπωμένο έντυπο, που χορηγείται από την Υπηρεσία του ΟΕΕ. Στην αίτηση δηλώνονται από τον ενδιαφερόμενο στοιχεία ταυτότητας, στοιχεία επαγγελματικά, σπουδών κ.λπ.

-- Τίτλοι Σπουδών. Οι τίτλοι σπουδών αφορούν το βασικό οικονομικό πτυχίο του υποψήφιου, επικυρωμένο αντίγραφο του οποίου πρέπει να συνυποβάλλεται μαζί με την αίτηση εγγραφής. Το πτυχίο αυτό, εάν δεν χορηγήθηκε από ελληνικό πανεπιστήμιο, πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από τη σχετική ισοτιμία με τα ελληνικά πανεπιστήμια, η οποία χορηγείται από το ΔΙΚΑΤΣΑ (ΔΟΑΤΑΠ).

-- Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας.

-- Δικαίωμα Εγγραφής και συνδρομή τρέχοντος έτους. Τα υποψήφια μέλη του ΟΕΕ καταβάλλουν κατά την εγγραφή τους το ποσό του 1,50 ευρώ εφάπαξ, ως δικαίωμα εγγραφής καθώς επίσης και τη συνδρομή του τρέχοντος έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών στην Αθήνα, Κάνιγγος 27, και στους αρ. τηλ. 210.3810.081 - 210.3802.923. Επίσης, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της καθημερινά 10.00 - 13.00 και 6.00 - 9.00 μ.μ.

Η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων (ΔΠΚΟ) καλεί τους μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους οικονομολόγους, ιδιαίτερα τους άνεργους και νέους, όλους αυτούς που συσπειρώνονται στην ταξική αγωνιστική κατεύθυνση στο εργατικό κίνημα με το ΠΑΜΕ και την ΠΑΣΕΒΕ, να συμμετάσχουν στις εκλογές ενισχύοντας τη ΔΠΚΟ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ