Πέμπτη 31 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
Συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα του ΠΑΜΕ στην πρόληψη και την απεξάρτηση

Πλατιά σύσκεψη αύριο, στις 7 μ.μ.

Στη συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα του ΠΑΜΕ στο χώρο της πρόληψης και της απεξάρτησης, προχωρούν εργαζόμενοι από το ΚΕΘΕΑ, τον ΟΚΑΝΑ και τα Κέντρα Πρόληψης και για αυτόν το σκοπό καλούν τους συναδέλφους τους σε πλατιά σύσκεψη, αύριο Παρασκευή, στις 7 μ.μ. (Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος).

Στο κάλεσμά τους οι εργαζόμενοι επισημαίνουν την ανάγκη αξιοποίησης της πείρας που έχουν αποκτήσει και να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους «γιατί δεν μπορείς να λες ότι είσαι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της απεξάρτησης και να μιλάς για το διαχωρισμό των ναρκωτικών σε μαλακά και σκληρά και για το δικαίωμα της προσωπικής αυτοδιάθεσης. Γιατί δεν μπορείς να θεωρείς την εξάρτηση χρόνια και υποτροπιάζουσα νόσο του εγκεφάλου που δεν επιδέχεται σαν θεραπευτική παρέμβαση παρά μόνο τη φαρμακευτική συντήρηση που επιβάλλουν τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών, ενώ στις συλλογικές αναπαραστάσεις να θεωρείται ανήμπορος και υπεύθυνος για την ασθένειά του μόνον ο τοξικοεξαρτημένος».

«Δεν αποχωρούμε από τα πρωτοβάθμια σωματεία όπως θα θέλανε πολλοί! Παλεύουμε για την πραγματική ταξική ενότητα των εργαζομένων μέσα από την αναζωογόνηση, το πραγματικό ζωντάνεμα των πρωτοβάθμιων σωματείων», ξεκαθαρίζουν οι εργαζόμενοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ