Παρασκευή 1 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ 1

Ο Κ. Α. προσφέρει 10 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.

***

Στη μνήμη όλων αυτών που μείνανε στις εφόδους. Ολων εκείνων που πάλεψαν και έδωσαν τη ζωή τους για έναν καλύτερο κόσμο, για μια κοινωνία δίκαιη χωρίς πείνα και πολέμους, για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, προσφέρω στο ηρωικό ΚΚΕ για την οικονομική του εξόρμηση, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βύρωνα.

Κατίνα Μανιτάρα, μαχήτρια του ΔΣΕ.

***

Στη μνήμη όλων των αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους στην υπερ-ενενηντάχρονη πορεία του ΚΚΕ και για τη συνέχιση των σημερινών αγώνων, προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση, ως πρώτη δόση, 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

Γιάννης Τυροκομάκης

***

Πέρασαν αρκετά χρόνια από το θάνατο των γονιών μου, ΧΑΡΑΥΓΗ ΠΑΥΣΑΝΙΑ και ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και πιστών ψηφοφόρων του ΚΚΕ.

Στη μνήμη τους, καθώς και στη μνήμη όλων των κομμουνιστών - αγωνιστών από τη Μακρακώμη Φθ/δας, προσφέρω 100 ευρώ, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Νότιας Λαμίας

Χαραυγής Νίκος

***

Ο σ. Βαγγέλης Κούκουνας, στη μνήμη τού πρόσφατα νικημένου απ' την επάρατη νόσο αδελφού του, ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΚΟΥΝΑ, προσφέρει -απ' τα χρήματα που άφησε γι' αυτόν το σκοπό- 1.000 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Ο ίδιος προσφέρει 50 ευρώ, ο Μανούσος και η Κατίνα Τσιριγωτάκη 50 ευρώ και η Αλεξάνδρα Μακρυγιάννη 20 ευρώ. Τα χρήματα δίνονται μέσω της ΚΟΒ Βόρειας Λαμίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ