Παρασκευή 1 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Ταύρου, η ΚΟΒ του ΚΚΕ και η ΟΒ της ΚΝΕ Ταύρου διοργανώνουν, την Κυριακή 3.11.2013 εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους εκτελεσθέντες Ταυριώτες μαχητές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και της ΕΠΟΝ από τους Γερμανούς κατακτητές και τους συνεργάτες του. Ωρα 10.30 πμ, θα γίνει συγκέντρωση στην Αγία Σοφία και απ' εκεί πορεία προς το μνημείο της Χαμοστέρνας. Το άνοιγμα της εκδήλωσης θα γίνει στις 11 πμ με ομιλίες, κατάθεση στεφανιών και μουσικό πρόγραμμα.

-- Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Εύβοιας και οι τοπικές οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν, την Κυριακή 3 Νοέμβρη 2013 ώρα 11.30 πμ στον Αϊ-Γιώργη στο Προκόπι Ευβοιας, εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Θύμιο Καψή (Καπετάν Ανάποδο) και Γιώργη Βλαχούτσικο (Καπετάν Ευβοιώτη), καθώς επίσης και για όλους τους ήρωες του Ανεξάρτητου Τάγματος Εύβοιας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

-- Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Αγίου Δημητρίου πραγματοποιεί εκδήλωση, την Κυριακή 3.11.2013 και ώρα 11 πμ στα γραφεία της (Πηλέως 56 στο παλιό 3ο Δημοτικό Σχολείο) για την ανάδειξη των οργάνων της νέας διοίκησης και αντιπροσώπων για το 13ο Συνέδριο της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ