Παρασκευή 19 Νοέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στον εισαγγελέα οι υπάλληλοι του ΟΣΕ

 

Στον εισαγγελέα Χαλκίδας οδηγήθηκαν χτες οι τρεις υπάλληλοι του ΟΣΕ, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την Τετάρτη μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη σιδηροδρομική γραμμή κοντά στη θέση Στενό, όταν η αμαξοστοιχία 1538 από Αθήνα παρέσυρε και διαμέλισε τους εργάτες γραμμής Χρ. Ζορμπά, Ν. Σημιτικόπουλο και Ν. Σταδιάτη, που εκτελούσαν εργασίες συντήρησης.

Οι τρεις υπάλληλοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της «ανθρωποκτονίας εξ αμελείας κατά συρροή» και σήμερα θα οδηγηθούν στον ανακριτή. Πρόκειται για τον προϊστάμενο της αμαξοστοιχίας Ιωαν. Πλατιά, τον εργοδηγό μηχανής Γεωργ. Κουτή και τον εκτελούντα χρέη φύλακα κατά τη διάρκεια των εργασιών Ν. Τέκο. Ενταλμα σύλληψης εκδόθηκε και κατά του μηχανοδηγού Π. Πάλλη, ο οποίος αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα διέφυγε, προφανώς για να αποφύγει τη σύλληψη κατά την αυτόφωρο διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις συλληφθέντες στις καταθέσεις τους στην Τροχαία Χαλκίδας, δήλωσαν ότι είχαν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και ότι όλα λειτούργησαν με βάση τους κανονισμούς που ισχύουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ