Τρίτη 5 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ «ΣΤΡΟΦΗ» ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ
Κάθε Δευτέρα «σημείο συνάντησης» για γονείς

Μια νέα, σημαντική δράση για γονείς με παιδιά στην εφηβεία εγκαινιάζει το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Οικογένειας του προγράμματος «ΣΤΡΟΦΗ», ο οποίος αποτελείται από γονείς που έχουν αντιμετωπίσει ή αντιμετωπίζουν ακόμη πρόβλημα με τη χρήση ουσιών των νεαρών παιδιών τους, δημιουργούν ένα σημείο συνάντησης. Από τη Δευτέρα 18 Νοέμβρη και κάθε Δευτέρα από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 7 στην οδό Φυλής 150, στον Αγιο Παντελεήμονα, όσοι γονείς ανησυχούν ιδιαίτερα για τα παιδιά τους, θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με ειδικούς και να ενημερωθούν, να συζητήσουν ανησυχίες και σκέψεις για την ιδιαίτερη στάση των παιδιών τους, ξεχωρίζοντας τα σημάδια της εφηβείας από την εξαρτητική συμπεριφορά, διακρίνοντας την πραγματικότητα από το μύθο.

Ο Σύλλογος Οικογένειας «ΣΤΡΟΦΗ» σε πρόσκλησή του προς τους γονείς, επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι η εφηβεία είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος, για όλη την οικογένεια. Μια περίοδος κατά την οποία η αλλαγή στη συμπεριφορά και το χαρακτήρα των παιδιών δυσκολεύει πολύ την επικοινωνία μαζί τους και συχνά απειλεί να σπάσει τον κύκλο της οικογένειας (...) Εμείς, οι γονείς που ανήκουμε στο Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε ένα σημείο συνάντησης με όσους γονείς ανησυχούν ιδιαίτερα για τα παιδιά τους, είτε έχουν παρατηρήσει σημάδια περίεργων συμπεριφορών και θα ήθελαν περισσότερες πληροφορίες για την ερμηνεία και την αντιμετώπισή τους».

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού, τρόποι επικοινωνίας είναι: Τηλέφωνο 210.8215.294, www.sostrofi.gr, strofifa@otenet.gr, και στην ιστοσελίδα του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ: www.kethea-strofi.gr, τηλέφωνο: 210.822.122.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ