Παρασκευή 8 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ - ΠΑΟΚ 0-0
Κοντά στην πρόκριση

Αγκαλιά με την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Εuropa League βρίσκεται από χτες ο ΠΑΟΚ παρά το 0-0 με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ για την 4η αγωνιστική του ομίλου του. Η νίκη της Αλκμαάρ επί της Σαχτιέρ (1-0) κάνει τον Δικέφαλο να χρειάζεται ένα βαθμό στα δυο επόμενα παιχνίδια (όπως και η ολλανδική ομάδα) με Σαχτιέρ εκτός και Αλκμαάρ εντός ώστε να σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο.

Πάντως χτες οι «ασπρόμαυροι» έχασαν την ευκαιρία να απαλλαγούν απ' το άγχος, η εικόνα τους ήταν μέτρια, παρασύρθηκαν απ' το ρυθμό των γηπεδούχων, δεν είχαν νεύρο και με νωθρό παιχνίδι δεν βρήκαν τις λύσεις ώστε να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω.

Μια ευκαιρία του Στοχ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήταν η καλύτερη φάση για την ελληνική ομάδα, ενώ για τους γηπεδούχους είχε δοκάρι ο Εζρά (67') που ωστόσο στο τελευταίο τέταρτο κυρίως με τον Αμπουχατζίρα ήταν πιο δραστήριοι και ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μεσουμάρ απ' τον Ολίσε στο 87'.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ: Σαράνοφ, Φαλάχ, Ταβάτα, Κεϊνάν, Μεσουμάρ, Αμπουκράτ, Μπόκολι, Εζρά, Βερέντ (58' Ράγιος), Εντλόβου (79' Ραϊβάν), Γκοζλάν (46' Αμπουχατζίρα).

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Στοχ (68' Ολίσε), Λούκας (90' Λίνο), Νίνης (62' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης.

Η βαθμολογία: ΠΑΟΚ 8, Αλκμαάρ 8, Μακάμπι Χ. 2, Σαχτιέρ 2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ