Σάββατο 9 Νοέμβρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ανεβαίνουν... οι τόνοι

Οι δύσκολες εκτός έδρας αποστολές των δύο ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη και δεύτερη θέση της βαθμολογίας Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Κηφισιάς καθώς και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην Α1.

Στην Κυψέλη, ο πρωτοπόρος και αήττητος μέχρι στιγμής Εθνικός θέλει να ξεπεράσει ένα ακόμη δύσκολο εμπόδιο κάτι που θα τον διατηρήσει στο ρετιρέ την ώρα που οι γηπεδούχοι ...καίγονται για τους πρώτους βαθμούς, αφού τα πράγματα σε διαφορετική περίπτωση θα γίνουν (ακόμα) χειρότερα.

Δύσκολο έργο έχει και η μέχρι στιγμής έκπληξη του πρωταθλήματος Κηφισιά που μετά τη σπουδαία της νίκη επί του Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική, τώρα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσει τον Αρη που θέλει να ξεκολλήσει από την ουρά.

Στο κλειστό του Ρέντη «ερυθρόλευκοι» και «Δικέφαλος» κοντράρονται, έχοντας διαφορετικό στόχο, αλλά και ένα κοινό στοιχείο. Τους αδελφούς Καζάζη που θα βρεθούν για άλλη μια φορά αντίπαλοι με τον Δημήτρη να φιλοξενεί τον Στέλιο. Στα αγωνιστικά, στόχος των γηπεδούχων είναι η νίκη που θα τους κάνει να ρεφάρουν τη...σφαλιάρα (ήττα) από την Κηφισιά και θα τους ανεβάσει στη βαθμολογία, ενώ των φιλοξενούμενων να παραμείνουν εντός της πρώτης τετράδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Αρης - Κηφισιά (17.00), Παναθηναϊκός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (18.30), Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (19.00 ΝS3). KΥΡΙΑΚΗ: ΑΕΚ - Λαμία (16.00). ΔΕΥΤΕΡΑ: Παναχαϊκή - Νίκη Αιγινίου (19.00), Παμβοχαϊκός - Φοίνικας Σύρου (17.00).

  • Για την 5η αγωνιστική της Α1 ανδρών θα γίνουν τα παιχνίδια: ΣΑΒΒΑΤΟ: Ολυμπιακός - Ηρακλής (15.30), Ρέθυμνο - Παναθηναϊκός (17.00), Μακεδόνες - Μαρκόπουλο (18.00), Σταυρούπολη - Ιωνες (18.00), Βριλήσσια - Παναξιακός (18.30). ΚΥΡΙΑΚΗ: ΑΕΚ - Ηρακλής Κηφισιάς (19.30).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ