Κυριακή 10 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗΣ»
Πανελλήνιος διαγωνισμός μαθητικής συλλογικής εργασίας

Λόγω μαζικής συμμετοχής, ανακοινώθηκαν νέες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού

Πανελλήνιο διαγωνισμό συλλογικής ερευνητικής εργασίας για μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑΛ διοργανώνουν η ΚΝΕ και ο «Οδηγητής». Καλούν τους μαθητές να φτιάξουν ομάδες και να επεξεργαστούν ένα θέμα, διαλέγοντας από τις παρακάτω τέσσερις ενότητες και παρουσιάζοντάς το με όποια μορφή εκείνοι επιλέξουν. Οι θεματικές ενότητες που έχει ορίσει η ΚΝΕ είναι:

Α. Κάνεις login και πιστεύεις πως η ζωή ξεκινά;

Β. Εθελοντισμός και φιλανθρωπία ή ταξική αλληλεγγύη ανάμεσα σε ίσους;

Γ. Οι παππούδες μας πρόσφυγες, οι πατεράδες μας μετανάστες, εμείς ρατσιστές;

Δ. Τόποι αγώνα και μαρτυρίας του λαού και της νεολαίας!

Λόγω της μαζικής συμμετοχής ομάδων από όλη την Ελλάδα, οι προθεσμίες για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού διαμορφώνονται ως εξής:

Οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 30 Νοέμβρη στα email και τηλέφωνα επικοινωνίας που είναι διαθέσιμα και στα γραφεία της ΚΝΕ σε κάθε περιοχή.

Η κάθε ομάδα μέχρι και τις 10 Δεκέμβρη πρέπει να αποστείλει περίληψη της εργασίας, με κείμενο έως 200 λέξεων για το θέμα που έχει επιλέξει.

Η κάθε ομάδα μέχρι τις 20 Δεκέμβρη να έχει επιλέξει με ποιες μορφές θα παρουσιάσει το θέμα της.

Οι ομάδες που θα επιλέξουν τη δημιουργία βίντεο ή ταινίας μικρού μήκους θα αποστείλουν το βίντεο ή την ταινία μικρού μήκους έως και τις 5 Γενάρη.

Ολες οι ομάδες θα πρέπει να έχουν αποστείλει το σύνολο της εργασίας τους από 5 έως και 10 Γενάρη.

Σε κάθε πόλη όπου θα υπάρχουν περισσότερες από 4 συμμετοχές θα γίνει εκδήλωση παρουσίασης όλων των εργασιών και ανάδειξης της πιο ολοκληρωμένης και πρωτότυπης εργασίας. Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από την ψηφοφορία των μαθητών που θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις. Ολες οι εργασίες θα αναρτώνται στο διαδίκτυο όπου θα διεξάγεται και ανοιχτή ψηφοφορία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι μαθητές μπορούν να απευθύνονται μέσω mail στις διευθύνσεις: mail@odigitis.gr, kne@kne.gr


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ