Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Δραστηριότητες του ΣΦΕΑ

Το ΔΣ του Συνδέσμου Φυλακισθέντων & Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ) 1967-1974, καλεί τα μέλη του, τους εργαζόμενους και τη νεολαία στις εκδηλώσεις που διοργανώνει στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου:

Στην Αθήνα θα οργανώσει έκθεση ντοκουμέντων και προβολή της ταινίας «Εδώ Πολυτεχνείο» στην αίθουσα «Γκίνη» στο Πολυτεχνείο που θα λειτουργεί όλες τις μέρες του τριήμερου εορτασμού.

Επίσης, ο ΣΦΕΑ θα καταθέσει στεφάνι, στο Πολυτεχνείο, το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι και για την Κυριακή καλεί σε συμμετοχή στην πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία, στις 3.30 μ.μ.

Αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη, ο ΣΦΕΑ προγραμματίζει:

Ξενάγηση στο «ΓΕΝΤΙ-ΚΟΥΛΕ» στον τόπο κράτησης και βασανισμού χιλιάδων αγωνιστών, τόπο εκτέλεσης εκατοντάδων αγωνιστών σε προηγούμενη περίοδο, το Σάββατο 16 Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι.

Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Πολυτεχνείου, την Κυριακή 17 Νοέμβρη, στις 11 π.μ. Συγκέντρωση στο χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής, την ίδια μέρα στις 5.00 μ.μ., με ομιλία από εκπρόσωπο του «ΣΦΕΑ 1967-1974» και στη συνέχεια πορεία προς το Αμερικάνικο Προξενείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ