Πέμπτη 3 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Ηρώ Καρδάση
Ηρώ Καρδάση
Φωτ.

Στη μνήμη της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ ΣΙΑΡΙΔΟΥ, η οποία πέθανε στις 3 Μάη 2000, η κόρη της Ειρήνη Χιωτάκη, ο γαμπρός της Μανώλης Χιωτάκης και η εγγονή της Χριστίνα προσφέρουν 100.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Το περασμένο Σάββατο 28 Μάρτη, στο Νεκροταφείο Αμαρουσίου, έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο του αγωνιστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ. Παραβρέθηκαν η οικογένειά του, οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ ΟΑΣΑ και πολλοί συνάδελφοί του.

Πέρασαν 40 μέρες χωρίς εσένα, σύντροφε Χρήστο. Ατσαλωμένοι οι κομμουνιστές της ΕΘΕΛ κρατάνε την υπόσχεση που σου έδωσαν. Αντιστέκονται στην επίθεση της κυβέρνησης, της πλουτοκρατίας και των μονοπωλίων και συνεχίζουν τους ταξικούς αγώνες, που μέχρι πριν από 40 μέρες πορευόμαστε μαζί, με μεγαλύτερο πείσμα και μεγαλύτερη θέληση.

Η ΚΟΒ ΟΑΣΑ του ΚΚΕ

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου εξαδέλφου μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, πιστού αγωνιστή για τα ιδανικά του ΚΚΕ, ο οποίος μας «άφησε» την Πρωτομαγιά 2001 και αντί για λουλούδια στον τάφο του, προσφέρουμε 25.000 δρχ. στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Πεντέλης.

Yvette και Λάμπρος Τσελίκας

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αξέχαστης μάνας μου ΗΡΩΣ ΚΑΡΔΑΣΗ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, πιστής στο ΚΚΕ ως το τέλος της, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Σοφίας» Πειραιά, 5.000 δρχ. και 5.000 δρχ. στο Παράρτημα Πειραιά της ΠΕΑΕΑ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ
Ολγα

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΠΕΤΡΟΥ και ΑΝΝΑΣΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ προσφέρω στη ΝΕ Λάρισας 10.000 δρχ.

Η κόρη τους

* * *

Φωτ.

Πριν από λίγες μέρες «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας η συντρόφισσα της ζωής και του αγώνα, του φίλου μας Γιώργου Νικολαΐδη, ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ. Με σύγχρονες ιδέες, με μεγάλες αρετές και ακριβή λεβεντιά, πάντα ξόδευε τις όμορφες σκέψεις της στους αγώνες για την ειρήνη, τη δημοκρατία και το καλό της πατρίδας. Μας άφησε την κληρονομιά της λεβεντιάς και της ανιδιοτέλειας, πώς να αγωνιζόμαστε και να στεκόμαστε όρθιοι.

Εμείς που γνωρίσαμε τη Μαρία, τη συντρόφισσα του φίλου μας ακούραστου αγωνιστή Γιώργου Νικολαΐδη, ευχόμαστε στην ακριβή μας λεβέντισσα συντρόφισσα καλό ταξίδι.

Στη μνήμη της και αντί για λουλούδια στον τάφο της προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης, 25.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Οικογένειες Γιώργου Σιναπλίδη και Γιώργου Νικολαΐδη


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ