Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Παίρνουν τα πριμ του 2011

Με κοινή υπουργική απόφαση που υπογράφουν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Χρήστος Σταϊκούρας, αποφασίστηκε η χορήγηση των οικονομικών επιβραβεύσεων (1,7 εκατ. ευρώ) σε αθλητές που σημείωσαν εξαιρετικές αγωνιστικές διακρίσεις κατά το έτος 2011, καθώς και στους προπονητές τους. Πρακτικά, πρόκειται για διακρίσεις σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αφορούν την Εθνική πόλο γυναικών, την κολύμβηση, την κωπηλασία, την ιστιοπλοΐα, τη γυμναστική και την ποδηλασία.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στην Κατερίνη, όπου ο τοπικός Αρχέλαος θα υποδεχθεί τον ΓΑΣ Κιλκίς (18.00 OTE TV) ανοίγει σήμερα η αυλαία της 6η αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών.

ΠΟΛΟ: Με την απόφαση της Ομοσπονδίας να αναβάλλει επ' αόριστον το παιχνίδι της ομάδας με τη Βουλιαγμένη τα έβαλαν στο Αργοστόλι, αφού η πρώτη δε δέχτηκε το αίτημά τους να γίνει ο αγώνας στο Λαιμό με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα της Κεφαλονιάς. Το όλο πρόβλημα δημιουργήθηκε εξαιτίας της μη λειτουργίας του κολυμβητηρίου στο Αργοστόλι λόγω τεχνικών προβλημάτων και της έλλειψης πετρελαίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ