Σάββατο 16 Νοέμβρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΣΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» νωρίς από τη ζωή και λείπει από τους αγώνες του Κόμματος. Επίσης, στη μνήμη της μάνας του συντρόφου Γιάννη Διονυσόπουλου, ΦΩΤΕΙΝΗΣ, καθώς και στη μνήμη του πιστού οπαδού του Κόμματος μέχρι τέλους της ζωής του, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, αντί για λουλούδια στον τάφο τους, η ΚΟΒ Μεσσήνης προσφέρει 125 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συζύγου μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ πιστού οπαδού του Κόμματος και αναγνώστη του «Ριζοσπάστη» μέχρι τέλους της ζωής του, η γυναίκα του στη ζωή και στον αγώνα προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Λουτσιάνα Νικολακοπούλου

***

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΦΩΤΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ και της μητέρας μου ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, του αδερφού μου ΒΑΣΙΛΗ και της συζύγου του ΖΗΝΑΣ, των αδελφών μου, ΖΩΗΣ ΜΠΟΥΡΤΖΗ και ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΖΗΣΟΓΛΟΥ και του συζύγου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΚΟΠΙΔΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Σκοπίδου Βασιλική

***

φωτό (χαρτί) 1

Στη μνήμη του αγαπημένου φίλου και συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΜΗ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κερατέας.

Γιώργος και Βούλα Μαθιουδάκη

ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ
***

Προσφέρω 200 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, για την Οικονομική του Εξόρμηση και στη μνήμη των συναγωνιστών και συντρόφων, επώνυμων και ανώνυμων που πολέμησαν με το όπλο στο χέρι τους καταχτητές και τους συνεργάτες τους, στο εργατικό - κοινωνικό και κομμουνιστικό κίνημα. Πρωτεργάτες και με τις περισσότερες προσφορές και θυσίες οι κομμουνιστές. Διαβάζοντας κάποια βιβλία που θα πέσουν στα χέρια μου, όπως της Ζαμπαθά το «Μπελογιάννης - Πλουμπίδης», μένουν βαθιά ριζωμένα στη μνήμη μου το πώς και ποιοι εξόντωσαν - εκτέλεσαν αυτούς τους συντρόφους. Μας λένε για το: τι Πλαστήρας τι Παπάγος, κι εγώ με τα λίγα γράμματα μου ρωτώ: Επί τίνος ημερών εκτελέστηκαν οι σύντροφοι αυτοί και πώς εξοντώθηκαν, όπως και ο Αρης και ο Σαράφης; Επίσης, εκφράζω την ευγνωμοσύνη μας για την προσφορά και την κληρονομιά που μας άφησαν με τους αγώνες και τα γραπτά τους (Πεζά και Ποιήματα), οι σ/φοι Βάρναλης και Ρίτσος -και όχι μόνον για μας αλλά και για τις γενιές που ακολουθούν.

Συντροφικά, Α.Κ., μέλος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Γαλατσίου.

***

φωτό 1

Στις 17.11.2013 συμπληρώνονται 3 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας η μανούλα μου, ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ. Είναι η ΜΑΝΑ αγωνίστρια, η μάνα αρωγός σε κάθε δυσκολία της ζωής, τόσο στα παιδιά της όσο και στο σύντροφό της, τον πατέρα μας Νώντα Χαϊδεμένο. Η μάνα και γυναίκα λιμάνι αγάπης και γαλήνης που πάλεψε ταυτόχρονα σ' όλη τη ζωή της για τα ιδανικά της λευτεριάς και τη Δικαιοσύνης.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Στη μνήμη της, προσφέρω 200 ευρώ στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ».

Η κόρη της, Χρυσάνθη Χαϊδεμένου - Μακρυγιάννη


ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΜΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΜΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ