Σάββατο 16 Νοέμβρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αγωνιστική των ντέρμπι

Αγωνιστική των ντέρμπι θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί η 6η της Α1 ανδρών που θα διεξαχθεί σήμερα, καθώς όλα τα παιχνίδια χαρακτηρίζονται κομβικής σημασίας για τους αντιπάλους και τους στόχους που έχουν για το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και ευχάριστη έκπληξη μέχρις στιγμής Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και το αήττητό του στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ που καίγεται για τους βαθμούς προκειμένου να ανέβει ψηλότερα.

Ενα εξίσου σημαντικό παιχνίδι θα γίνει και στη Σύρο όπου ο τοπικός Φοίνικας που στοχεύει στην παραμονή του εντός της πρώτης τριάδας υποδέχεται την ΑΕΚ, η οποία μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα έχει χάσει έδαφος τις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι και η αναμέτρηση στην Λαμία όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με τους δυο αντιπάλους να έχουν μέχρι στιγμής εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία. Οι γηπεδούχοι μετά και τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ αναρριχήθηκαν στην τέταρτη θέση και πλέον στοχεύουν ακόμα ψηλότερα. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός ψάχνει ακόμα τους πρώτους του βαθμούς στην κατηγορία και πλέον σε νέα αποτυχία τα πράγματα γίνονται οριακά για τους πράσινους.

Στα της ουράς ξεχωρίζει και η κόντρα της Νίκης Αιγινίου με τον Παμβοχαϊκό, με τους δυο αντιπάλους να δίνουν τη δική τους μάχη για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν νέο τεχνικό στον πάγκο τον Στέλιο Καζάζη.

Τέλος, με στόχο να παραμείνει στα ψηλά η Κηφισιά υποδέχεται την Παναχαϊκή, η οποία σε περίπτωση νέας απώλειας μένει στα χαμηλά.

Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός (18.00 ΝS1), Νίκη Αιγινίου-Παμβοχαϊκός (19.00), Κηφισιά-Παναχαϊκή (18.00), Ολυμπιακός-Αρης (19.00), Λαμία-Παναθηναϊκός (19.00), ΠΑΟΚ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης (20.30 ΝS2).

  • To ντέρμπι αιωνίων μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών. Τα παιχνίδια αναλυτικά: Σάββατο: (15.30) Ηρακλής Κηφισιάς-Ρεθύμνου, (16.15) Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, (18.00) Σταυρούπολη-Βριλήσσια, (18.00) Ηρακλής - Μακεδόνες, (19.00) Ιωνες-ΑΟ Μαρκοπούλου, (19.00) Πανναξιακός-ΑΕΚ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ