Σάββατο 16 Νοέμβρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Εκδηλώσεις αφιερωμένες στην 40ή επέτειο του Πολυτεχνείου με σύνθημα «Με αγώνα και θυσία γράφεται η Ιστορία» διοργανώνουν αυτές τις μέρες οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Το πρόγραμμά τους έχει ως εξής:

Σήμερα, Σάββατο

Οι Κομματικές Οργανώσεις Αστικών Συγκοινωνιών και ΟΣΕ της ΚΟΑ του ΚΚΕ οργανώνουν εκδήλωση για παιδιά 9 έως 13 ετών, στις 10.30 π.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (πλατεία Κάνιγγος, Βερανζέρου 1, 2ος όροφος).

Η Τομεακή Οργάνωση Ανατολικών συνοικιών Αθήνας της ΚΝΕ, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60). Ομιλητής ο Γιώργος Τάτσης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Δυτικού Τομέα Αττικής της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» στο Αιγάλεω.

Η Τομεακή Οργάνωση Μεσογείων - Λαυρεωτικής, στο 2ο ΓΕΛ Γέρακα στις 18.30. Ομιλητής ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Πειραιά της ΚΝΕ διοργανώνει ξενάγηση για μαθητές στο χώρο που βρισκόταν η ΕΑΤ-ΕΣΑ.

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Νοτίου Τομέα Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου στις 7 μ.μ. Ομιλητής ο Ρήγας Κώστας, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ.

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Βορείου Τομέα Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει, στις 6 μ.μ., εκδήλωση στα ΚΕΠ Νέας Ιωνίας.

Η Τομεακή Οργάνωση Α' Αθήνας της ΚΝΕ, στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων στην Γκράβα (Ταϋγέτου 60). Ομιλητής ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση στις 6.30 μ.μ., στο πρώην δημαρχείο Νεάπολης (Στρεμπενιώτη). Η εκδήλωση περιλαμβάνει: Αφιέρωμα στα 95χρονα του ΚΚΕ. Βιβλιοπαρουσίαση του «Για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση» του Β. Ι. Λένιν. Γνωριμία των παιδιών με το Πολυτεχνείο μέσα από καλλιτεχνικά έργα και κατασκευές κ.ά.

Η ΟΒ Πτολεμαΐδας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

Η ΟΒ μαθητών Σιάτιστας της ΚΝΕ, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

Η ΟΒ μαθητών Κοζάνης ΚΝΕ οργανώνει βιντεοπροβολή, στις 5 μ.μ., στα γραφεία της.

Η ΟΒ Καστοριάς της ΚΝΕ οργανώνει βιντεοπροβολή, στις 6 μ.μ., στα γραφεία της.

Οι ΟΒ ΑΕΙ-ΤΕΙ Φλώρινας της ΚΝΕ οργανώνουν προβολή ταινίας, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας.

Η ΟΒ Αμυνταίου της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο.

Η Τομεακή Οργάνωση Ξάνθης της ΚΝΕ, στις 6.30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο ΠΡΟΚΑΤ. Ομιλητής ο Θανάσης Χαστάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση Εβρου της ΚΝΕ, στις 6 μ.μ., στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης.

Η Οργάνωση της ΚΝΕ στην Ορεστιάδα, στις 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα».

Η Τομεακή Οργάνωση Καρδίτσας της ΚΝΕ, στις 9 μ.μ., στο μαγαζί «Βιβλιοθήκη». Ομιλητής ο Γιώργος Καραβίδας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση Τρικάλων της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στο καφέ «Σουίτα». Ομιλητής ο Θοδωρής Αναπλιώτης, γραμματέας Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Η ΟΒ Ελασσόνας της ΚΝΕ, στις 5 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ. Ομιλήτρια η Αθανασία Αγγελάκη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Οι εργατικές Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Βόλο, στις 7 μ.μ., στο «Θόλο». Ομιλητής ο Λευτέρης Μπαρμπαγιάννης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Η ΟΒ Αλμυρού της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ. Ομιλητής ο Γιάννης Κολτσιδόπουλος, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Μαγνησίας της ΚΝΕ.

Οι ΚΟΒ του ΚΚΕ και οι ΟΒ της ΚΝΕ στη Θήβα, στις 7 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας (αίθουσα «Αρμονία»).

Οι Οργανώσεις Ηρακλείου της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στη Λαχαναγορά. Ομιλήτρια η Ελευθερία Αχυράκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση Πολυτεχνείου Κρήτης και η ΟΒ ΤΕΙ Χανίων της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στο ΤΕΙ. Ομιλητής ο Βάγιας Βάγιας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

Οι Οργανώσεις Ζακύνθου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στις 6 μ.μ., στο ΤΕΙ. Ομιλητής ο Βουρδέρης Νίκος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ζακύνθου του ΚΚΕ.

Το Τομεακό Συμβούλιο Κεφαλονιάς της ΚΝΕ, στις 7.30 μ.μ., στο Αργοστόλι. Ομιλητής ο Καμπίτσης Σπύρος, Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Κεφαλονιάς της ΚΝΕ.

Οι Τομεακές Οργανώσεις Κέρκυρας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στις 6 μ.μ., στο φουαγέ του Δημοτικού Θεάτρου.

Η Οργάνωση της ΚΝΕ στη Ρόδο, στις 8 μ.μ. στον Πεζόδρομο Δημ. Θέμελη (απέναντι από την Ακαδημία).

Η Τομεακή Οργάνωση Λέσβου της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στο χώρο της παλιάς ΑΤΕ (έναντι ΟΤΕ). Ομιλήτρια η Νάσια Σούκουλη, γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Λέσβου της ΚΝΕ.

Αύριο, Κυριακή

Οι Οργανώσεις γενικών λυκείων της ΚΝΕ στη Λάρισα, στις 4.30 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ. Ομιλητής ο Δημήτρης Ρούσσας, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Οι Οργανώσεις Δράμας της ΚΝΕ, στις 3.30 μ.μ., στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής Δράμας.

Η Τομεακή Οργάνωση Κιλκίς, στις 10 π.μ., στην Πλατεία Ειρήνης.

Η Τομεακή Οργάνωση Πιερίας, στις 12 το μεσημέρι, στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ