Σάββατο 16 Νοέμβρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ενδιαφέρον σε δύο μέτωπα

Οι αγώνες της Χίου με τον Παναθηναϊκό και του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΣΑΒΒΑΤΟ: Χίος - Παναθηναϊκός (16.00), Γλυφάδα - ΠΑΟΚ (17.30), Εθνικός - Νηρέας Λαμίας (18.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Πανιώνιος - Ολυμπιακός (14.00). Υπενθυμίζεται ότι έχει αναβληθεί η αναμέτρηση του Αργοστολίου με τη Βουλιαγμένη, εξαιτίας προβλημάτων στο κολυμβητήριο της Κεφαλονιάς, αλλά και της απόφασης της Ομοσπονδίας να απορρίψει το αίτημα των γηπεδούχων ο αγώνας να γίνει στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

  • Την προετοιμασία της για την πρεμιέρα στα προκριματικά του World League με αντίπαλο την Ιταλία στον Πειραιά (19/11), ξεκινάει από σήμερα η Εθνική γυναικών. Σε πρώτη φάση, στην αποστολή μετέχουν 19 παίκτριες, από τις οποίες την Τρίτη θα επιλεγούν οι 13 που θα αποτελέσουν την αποστολή για το παιχνίδι. Αυτές που κλήθηκαν είναι: Ασημάκη, Κούβδου, Ξενάκη, Τσουκαλά, Χυδηριώτη, Ρουμπέση, Διαμαντοπούλου, Κοντογιάννη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Αβραμίδου, Διαμαντοπούλου, Μανωλιουδάκη, Ε. Πλευρίτου, Μ. Πλευρίτου, Β. Πλευρίτου, Καλογεράκου, Σταματοπούλου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ναλμπάντη (ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ), Ελευθεριάδου (ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ), Ψούνη (ΛΙΛ).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ